ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Οι πιέσεις στον Ανίτα για το «διαζύγιο» με την Λιντς και το… παράθυρο του Παναθηναϊκού

Τα «παγώνια» εντείνουν τις προσπάθειες για το…ξεφόρτωμα του Ολλανδού αμυντικού μέσου.

Οι πιέσεις στον Ανίτα για το «διαζύγιο» με την Λιντς και το… παράθυρο του Παναθηναϊκού

Tο ημερολόγιο δείχνει 30 Αυγούστου, το «καμπανάκι» της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου αρχίζει να χτυπά και ο Βουρνόν Ανίτα παραμένει αμετάθετος στην Λιντς.

Παρά το γεγονός πως ο Ολλανδός αμυντικός μέσος δεν συμπεριλαμβάνεται στα πλάνα του Μαρσέλο Μπιέλσα, εντούτοις δεν λέει να το κουνήσει ρούπι αν προηγουμένως δεν λάβει ολόκληρη τη νόμιμη αποζημίωση για την πρόωρη λύση του συμβολαίου που λήγει το καλοκαίρι του 2020.

Δείτε τη συνέχεια εδώ

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 258.867 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...
ΣΧΟΛΙΑ