Ο Ματίας Γιόχανσον μίλησε στο novasports και αναφέρθηκε στο αυριανό ματς με τον ΟΦΗ, αλλά και σε όσα έγιναν στη Λαμία.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σουηδού:

Για το αποτέλεσμα απέναντι στη Λαμία και αν είναι απογοητευμένοι από αυτό το παιχνίδι:

“Βεβαίως, είμαστε απογοητευμένοι από αυτό τον αγώνα. Δεν παίξαμε όπως θα θέλαμε. Η Λαμία είναι μια δύσκολη ομάδα, παρ’ όλα αυτά φύγαμε με τον ένα βαθμό αλλά σε καμία περίπτωση δεν είμαστε χαρούμενοι και κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι που έρχεται”.

Για το τι πήγε λάθος στη φάση από την οποία προήλθε το γκολ της Λαμίας:

“Ήταν μια γρήγορη φάση που έγινε αλλά δεν είχαμε και καλή επικοινωνία μεταξύ μας με τον Διούδη. Η αλήθεια είναι ότι εξελίχθηκε πολύ γρήγορα αυτή η φάση”.

Για το αν έκανε καλό στην ομάδα ο τρόπος που εξελίχθηκε το παιχνίδι στη Λαμία και αν βοήθησε ώστε να γίνει η επιστροφή στην ελληνική πραγματικότητα, μετά τα θετικά αποτελέσματα στα φιλικά του καλοκαιριού:

“Βεβαίως, ήταν ένα “ξυπνητήρι” για εμάς αυτός ο αγώνας, γιατί ο κάθε αγώνας είναι δύσκολος. Ακόμα και με τις μικρές ομάδες τα πράγματα θα είναι δύσκολα και θα πρέπει να συνέλθουμε γρήγορα από αυτό το παιχνίδι”.

Για τι είδους παιχνίδι περιμένει το Σάββατο απέναντι στον ΟΦΗ, καθώς οι Κρητικοί είχαν κερδίσει δύο φορές το Τριφύλλι την προηγούμενη χρονιά:

“Θα δούμε βίντεο με τη συγκεκριμένη ομάδα. Ο ΟΦΗ παίζει πιο καλό ποδόσφαιρο από τη Λαμία και ιδιαίτερα στο ψηλό παιχνίδι. Από εκεί και πέρα εμείς θα κοιτάξουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό, διότι χρειαζόμαστε τους τρεις βαθμούς”.

Για τα μεταγραφικά σενάρια που ακούστηκαν γύρω από το όνομα του τις προηγούμενες ημέρες:

“Δεν έχω ακούσει τίποτα, ούτε από το από την πλευρά του μανατζέρ μου. Από εκεί και πέρα, εμένα μου αρέσει εδώ και είμαι χαρούμενος στον Παναθηναϊκό και πιστεύω ότι φέτος η ομάδα θα τα πάει πολύ καλύτερα”.

Για το πόσο καλύτερη μπορεί να είναι η χρονιά:

“Σίγουρα θα είμαστε καλύτεροι και αυτό φάνηκε και από την προετοιμασία. Υπάρχουν καινούριοι παίκτες φέτος, με εμπειρία και είμαι βέβαιος πως θα είμαστε καλύτεροι”.

Τέλος, μίλησε για το ενδεχόμενο κλήσης στην Εθνική ομάδα της Σουηδίας και πάλι:

“Όπως είπα και πριν ήμουν στην Εθνική Σουηδίας και θέλω να επιστρέψω και πάλι. Από εκεί και πέρα κοιτάω να κάνω όσο το δυνατό καλύτερα τη δουλειά και αυτό που πρέπει, με απώτερο σκοπό αυτό”.

➡️ Γράψε το σχόλιο σου

HIGHLIGHTS