ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Παλεύει για Σανάμπρια ο Παναθηναϊκός»

Σύμφωνα με ιταλικό δημοσίευμα. ο Παναθηναϊκός παλεύει για να κάνει δικό του τον Τόνι Σανάμπρια, ο οποίος ανήκει στην Μπέτις και αγωνίζεται ως δανεικός στη Τζένοα.

«Παλεύει για Σανάμπρια ο Παναθηναϊκός»

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στην αναζήτηση ενός επιθετικού, ο οποίος θα βρεθεί στο πλευρό του Κίκο Μακέντα.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα από την Ιταλία, οι πράσινοι παλεύουν για να κάνουν δικό τους τον Τόνι Σανάμπρια. Βέβαια, η περίπτωση του είναι ιδιαίτερα δύσκολη, μιας και τα οικονομικά δεδομένα είναι σχεδόν… απλησίαστα για το τριφύλλι.

Ο επιθετικός αγωνίζεται από τον προηγούμενο Ιανουάριο ως δανεικός στην Τζένοα από την Ρεάλ Μπέτις.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 11.834 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η ιταλική ομάδα ψάχνει την… χρυσή τομή για να τον παραχωρήσει, μιας και βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με τον Τάσο Δώνη.

Η πλευρά τ0υ Παναθηναϊκού βρίσκεται σε συνεχής επαφές με την Τζένοα, με την περίπτωση του 24χρονου βέβαια να μοιάζει ιδιαίτερα δύσκολη.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.