ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στοίχημα: Εμπιστοσύνη στους γηπεδούχους! (video)

Οι στοιχηματικές προτάσεις της ημέρας από το Betarades.gr

Στοίχημα: Εμπιστοσύνη στους γηπεδούχους! (video)

Πλήρες το Σαββατιάτικο (31/8)  πρόγραμμα, όλα τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα εν δράσει με το Betarades.gr να έχει ξεχωρίσει τρεις δυνατές προτάσεις στοιχήματος για εσάς. Σπουδαίο ντέρμπι νωρίς στη Serie A ανάμεσα στους δύο μεγάλους διεκδικητές του τίτλου. Στην Ελλάδα, ο Παναθηναϊκός ανοίγει και τη 2η αγωνιστική της Superleague υποδεχόμενος τον ΟΦΗ, ενώ η Μπέτις επιθυμεί διακαώς να σπάσει το ρόδι στην Ισπανία. Πριν περάσουμε στην ανάλυση των αγώνων, μη ξεχνάτε ότι στο site μας μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις στοιχηματικές ιστοσελίδες που δραστηριοποιούνται νόμιμα στην Ελλάδα, όπως η novibet. Ας δούμε τώρα τα προγνωστικά μας!

Ρεφάρει τη γκέλα της πρεμιέρας ο Παναθηναϊκός

Στις 19:15, στο ΟΑΚΑ, ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον ΟΦΗ για τη 2η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ.

Στην πρεμιέρα οι πράσινοι απογοήτευσαν και έμειναν στο 1-1 με τη Λαμία. Κατάφεραν να ισοφαρίσουν νωρίς το προβάδισμα των γηπεδούχων με εκτέλεση πέναλτι του Μακέντα, στην πρώτη χρήση VAR για το ελληνικό πρωτάθλημα. Στο 2ο μέρος όμως η ομάδα του Γιώργου Δώνη ξέμεινε από ιδέες, δεν κατάφερε να διασπάσει την καλά οργανωμένη άμυνα της Λαμίας και μάλιστα κινδύνεψε στις αντεπιθέσεις των γηπεδούχων. Δεν ανησυχεί ο κόουτς του Παναθηναϊκού, δήλωσε σίγουρος πως η ομάδα του θα βελτιωθεί στη συνέχεια της σεζόν.

Ο ΟΦΗ στην πρεμιέρα πήρε την ισοπαλία με 1-1 στην έδρα του Άρη. Προηγήθηκε με όμορφο σουτ του Μεγιάδο στο πρώτο ημίχρονο, όμως στο δεύτερο υπέφερε. Είδε τον αντίπαλο να σπαταλά πολλές μεγάλες ευκαιρίες (και χαμένο πέναλτι), ισοφαρίστηκε στο 69’, αλλά άντεξε μέχρι το φινάλε και έφυγε από τη Θεσσαλονίκη με ένα βαθμό στις αποσκευές του.

Ο Παναθηναϊκός θα είναι καλύτερος εντός έδρας και αναμένεται να βρει χώρους απέναντι σε έναν ΟΦΗ που μπαίνει στη νέα σεζόν με πιο επιθετική φιλοσοφία σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. Οι πράσινοι θα βρουν χώρους και αναμένεται να επικρατήσουν. Επιλογή μας ο άσος με χάντικαπ (-1) σε απόδοση 2.00. 

Αφεντικό της Ιταλίας η Γιούβε

Στις 21:45, στο Allianz Stadium του Τορίνο, η Γιουβέντους υποδέχεται τη Νάπολι, στο πρώτο μεγάλο ντέρμπι της σεζόν στην Ιταλία.

Στην πρεμιέρα οι μπιανκονέρι πέρασαν στο ρελαντί από την έδρα της Πάρμα με 0-1, χάρη στο γκολ του Κιελίνι στο 21ο λεπτό. Στη συνέχεια δημιούργησαν πολλές επικίνδυνες καταστάσεις στα αντίπαλα καρέ, ακυρώθηκε γκολ του Κριστιάνο, αλλά δεν κατάφεραν να διπλασιάσουν τα τέρματά τους.

Αντιθέτως η Νάπολι πέρασε διά πυρός και σιδήρου από την έδρα της Φιορεντίνα για την 1η αγωνιστική. Βρέθηκε πίσω στο σκορ πολύ νωρίς, ανέτρεψε την κατάσταση πριν το ημίχρονο και παρότι ισοφαρίστηκε δύο φορές στην επανάληψη είχε και πάλι απάντηση με τον Ινσίνιε να σκοράρει το καθοριστικό τέρμα, που διαμόρφωσε και το τελικό 3-4!

Ντέρμπι ανάμεσα στους δύο μεγάλους διεκδικητές του τίτλου στη γειτονική χώρα, η Γιουβέντους είναι το απόλυτο αφεντικό τα τελευταία χρόνια και θα επιδιώξει να το επιβεβαιώσει και φέτος με μία νίκη επί των Ναπολιτάνων. Επιλογή μας ο άσος σε πολύ καλή απόδοση (2.10).

“Σπάει το ρόδι” η Μπέτις

Στις 22:00, στο Μπενίτο Βιγιαμαρίν της Σεβίλλης, η Μπέτις υποδέχεται τη Λεγκανιές για την 3η αγωνιστική της Primera Division.

Αμφότερες ομάδες έχουν δεχθεί δύο ήττες στο ξεκίνημα της σεζόν, με τη φιλοξενούμενη ομάδα να μην έχει βρει καν δίχτυα.

Οι μπέτικος στην πρεμιέρα ηττήθηκαν εντός έδρας από τη Βαγιαδολίδ (1-2) σε ένα ματς που “στράβωσε” με το καλημέρα, αφού δέχθηκαν κόκκινη κάρτα μόλις στο 8ο λεπτό. Την περασμένη αγωνιστική πάλεψαν για ένα ημίχρονο στην έδρα της Μπαρτσελόνα, προηγήθηκαν με τον Φεκίρ, όμως στο τέλος υπέκυψαν στην ανωτερότητα των γηπεδούχων (5-2).

Οι μαδριλένοι μέτρησαν δύο εντός έδρας ήττες με το ίδιο σκορ (0-1) στις πρώτες αγωνιστικές. Στην πρεμιερα ήταν άδικο το αποτέλεσμα απέναντι στην Οσασούνα, την προηγούμενη εβδομαδα όμως  θα μπορούσαν να δεχτούν κι άλλα τέρματα από την Ατλέτικο.

Πιο ποιοτική ομάδα η Μπέτις, θα επιδιώξει να πάρει την πρώτη της νίκη στη σεζόν με τη βοήθεια της έδρας της και θα την στηρίξουμε σε απόδοση 2.01.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας. Μπορείτε, παράλληλα, να επισκεφθείτε το κανάλι μας στο Youtube και να βρείτε τις εκπομπές μας για το ελληνικό και διεθνές ποδόσφαιρο, αλλά και για όλα τα μεγάλα αθλητικά γεγονότα σε παγκόσμιο επίπεδο.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...