ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Παρασκήνια

Νέα… περιπέτεια για τον Στραματσόνι

Ο Αντρέα Στραματσόνι θέλησε να φύγει από το Ιράν και... δεν τον άφησαν.

Νέα... περιπέτεια για τον Στραματσόνι

Πριν από μερικές ημέρες, ο Αντρέα Στραματσόνι έγινε viral λόγω του ξεσπάσματός του σε συνέντευξη Τύπου, μετά την ήττα της ομάδας του, της Εστεγκλάλ. Ο πρώην κόουτς του Παναθηναϊκού επανήλθε στην επικαιρότητα, καθώς δεν του επετράπη να φύγει από το Ιράν!

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το δημοσίευμα της Gazzetta dello Sport, ο Ιταλός προπονητής θέλησε να μεταβεί για λίγες ημέρες στην πατρίδα του, ώστε να δει την οικογένειά του. Στους ελέγχους που του έγιναν στο αεροδρόμιο, διαπιστώθηκε ότι είχε λήξει η τουριστική του βίζα, αν και εργάζεται στη χώρα για 2.5 μήνες.

Το γεγονός αυτό είχε ως αποτέλεσμα την παραμονή του Στραματσόνι στο Ιράν, με τις Αρχές του αεροδρομίου να του απαγορεύουν την έξοδο από τη χώρα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...
ΣΧΟΛΙΑ

READ MORE