ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ

Δώνης: “Η πιο δύσκολη ημέρα από τότε που ήρθα στον Παναθηναϊκό”

Οι δηλώσεις του Γιώργου Δώνη στη συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα από τον ΟΦΗ στο ΟΑΚΑ.

Δώνης:

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιώργος Δώνης:

Για το ματς και την ήττα: «Η πιο δύσκολη μου μέρα στον Παναθηναϊκό από τότε που ήρθα.  Είμαι στεναχωρημένος από αυτό που παρουσιάσαμε. Ευθύνη δικιά μου ήταν η κακή απόδοση, η ομάδα ήταν ανέτοιμη. Δεν μου ήταν εύκολο να διαχειριστώ κάποιες καταστάσεις. Ήταν ένα δύσκολο βράδυ και δεν θέλω να πω πολλά πράγματα γιατί όσο είσαι φορτισμένος συναισθηματικά δεν μπορείς να έχεις τις καλύτερες απόψεις».

Για την τακτική αντιμετώπιση: «Συμφωνώ μαζί σας ότι ήταν δύο διαφορετικά παιχνίδια που πρέπει αν αναλύσουμε. Είναι φανερό ότι είχαμε πρόβλημα να περάσουμε από τους κεντρικούς αμυντικούς στη μεσαία γραμμή, μας ασκούσαν πίεση και είχαμε πρόβλημα στο transition. Η ηρεμία μας να κινηθούμε με την μπάλα στα πόδια, δεν ήταν αυτή που μας είχαν συνηθίσει οι παίκτες μας στην προετοιμασία. Δεν είχαμε καλή μέρα. Είχαμε τεράστια προβλήματα και με λανθασμένες μεταβιβάσεις και στο πρώτο και στο δεύτερο ημίχρονο. Με τέτοια λάθη, το τακτικό κομμάτι έρχεται σε δεύτερη μοίρα. Ο αντίπαλος έτρεχε στην αντεπίθεση. Επίσης ήμασταν σοφτ στην αμυντική μας λειτουργία. Η ομάδα μου ήταν απροετοίμαστη σε όλα τα σημεία. Ίσως πιστεύαμε ότι τα παιχνίδια αυτά θα ήταν έυκολα με καλή προετοιμασία»,

Θωμαΐδης: «Δεν είναι του Ιωαννίδη το θετικό δείγμα ντόπινγκ – Και τα δυο που έδωσε ήταν αρνητικά»
Θωμαΐδης: «Δεν είναι του Ιωαννίδη το θετικό δείγμα ντόπινγκ – Και τα δυο που έδωσε ήταν αρνητικά» 2.220 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για τα συνθήματα των φιλάθλων κατά της διοίκησης: «Νομίζω δεν έχει νοημα να ασχοληθώ με αυτό. Με νοιάζει το αγωνιστικό κομμάτι, δεν θα μπω στη λογική στο πώς συμπεριφέρεται ο κάθε φίλαθλος. Εγώ κοιτάζω να είμαι κοντά στους παίκτες μου, και θα συνεχίσω να το κάνω, ακόμη και στις κακές μέρες. Αυτό θα συνεχίσω να κάνω μέχρι και την τελευταία μου μέρα στον Παναθηναϊκό».

Για αυτά που έγιναν στον αγωνιστικό χώρο: «Η ομάδα αυτή τη στιγμή έχει μία πολύ κακή βραδιά και εμφανίστηκε ανέτοιμη. Έγιναν πολλά στον αγωνιστικό χώρο, δεν θα μπω στη διαδικασία για το τι λέει ο κόσμος, για το αν κλαίει κάποιος παίκτης στο γήπεδο.Θέλω να φτιαξω ένα γκρουπ που μπορεί να ξεπερνάει και αυτές τις δύσκολες ημέρες. Εγώ θα είμαι δίπλα τους, θα τους αγαπάω, θα τους λέω τα λάθη τους. Θα μπορούσα να έρθω να σας πω αντίο δεν μπορώ να διαχειριστώ την κατάσταση».

Για την αντίδραση του κόσμου: «Όταν ένα παιχνίδι πάει τόσο στράβα, επηρέαζει τους παίκτες, άλλοι αντιδρούν με νεύρα. Δεν είναι κάτι καινούργιο. Δεν είναι εύκολο να σε αποδοκιμάζουν οι φίλαθλοι σου, αλλά πρέπει να βρούμε τον τρόπο να το ξεπεράσουμε και να πάμε παρακάτω».

Για τα μεταγραφικά και το σύστημα: «Δεν θα μιλήσω για τα μεταγραφικά. Ποτέ δεν ήμουν δογματικός ως προς το σύστημα. Η εικόνα που μου έδειξε η ομάδα μέσα από την προπόνηση ήταν πάρα πολύ καλή. Διαφορετικό το ματς με Λαμία, ήμασταν κακοί σημέρα. Αλλά κι όταν αλλάξαμε σχηματισμό, κάναμε λάθη.Θα μπούμε στη διαδικασία να δούμε τι μπορούμε να διορθώσουμε, πάνω στο εναλλακτικό πλάνο».

Για την «ψυχή» των παικτών: Αυτή τη στιγμή με βάση το προηγούμενο παιχνίδι και με την εικόνα του αποψινού παιχνιδιού, η εικόνα που έχω είναι ότι φταίει η ψυχική τους ικανότητα. Ίσως είχαμε ένα ύφος μπλαζέ, ότι θα έρθουν τα πράγματα πιο εύκολα. Σήμερα απέναντι σε μία καλύτερη ομάδα δεν μπορέσαμε να ανταποκριθούμε».

Για τον Περέα: «Για ένα νεό παιδί που μπαίνει με πάθος και ενέργεια ήταν το μοναδικό θετικό της βραδιάς».

Για την απάντηση στον κόσμο: «Ο κόσμος έχει δίκιο να αποδοκιμάζει, όταν βλέπει λάθη. Εγώ ποτέ στη ζωή μου δεν χρησιμοποιώ εκφράσεις όπως συγγνώμη και ντροπή, γιατί μιλάμε για ποδόσφαιρο. Είναι βαριές εκφράσεις της ζωήες, δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος, δεν με αντιπροσωπεύουν. Θα τις χρησιμοποιήσω σε άλλους τομείς της ζωής μου».

Για το VAR: «Σταματούσε το παιχνίδι για πολλές αποφάσεις. Σήμερα υπήρχε υπερβολή, αλλά δεν μπορώ να το κρίνω γιατί δεν τις εχω δει. Δεν φταιει το VAR, αποσυντονιστήκαμε μόνοι μας»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...