ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Επαφές για λύση συμβολαίου με Μουνιέ

Οι "πράσινοι" έχουν ανοίξει κύκλο επαφών με τον Γάλλο εξτρέμ, προκειμένου να βρεθεί η "χρυσή τομή" για το "διαζύγιο".

Επαφές για λύση συμβολαίου με Μουνιέ

Προσπάθεια για να λυθεί το συμβόλαιο του Άντονι Μουνιέ γίνεται τα τελευταία εικοσιτετράωρα. Όπως είναι γνωστό, ο Γάλλος εξτρέμ βρίσκεται στο γκρουπ των παικτών που δεν υπολογίζονται από τον Γιώργο Δώνη, με τους “πράσινους” να αναλαμβάνουν δράση, προκειμένου να αποδεσμευτούν από το “βαρύ” -για τα τωρινά δεδομένα- συμβόλαιο του Μουνιέ.

Το “τριφύλλι” έχει ανοίξει εδώ και δύο ημέρες κύκλο επαφών με τον 31χρονο ποδοσφαιριστή, με τις δύο πλευρές να βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις για την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας τους. Οι συζητήσεις βρίσκονται σε καλό σημείο, ενώ υπάρχει αισιοδοξία για επίτευξη συμφωνίας που θα καλύπτει τόσο τον Παναθηναϊκό, όσο και τον ποδοσφαιριστή.

Η αισιοδοξία απορρέει από το γεγονός πως ο Μουνιέ έχει κάνει υποχωρήσεις σχετικά με τις απαιτήσεις του, βλέποντας ότι δεν υπήρξε κάποια πρόταση για εκείνον από το εξωτερικό κατά τη διάρκεια της θερινής μεταγραφικής περιόδου.

Ο παίκτης-κλειδί στα φτερά: Η καινοτομία στο σύστημα του Αλόνσο που μπορεί να μεταμορφώσει τον Παναθηναϊκό
Ο παίκτης-κλειδί στα φτερά: Η καινοτομία στο σύστημα του Αλόνσο που μπορεί να μεταμορφώσει τον Παναθηναϊκό 13.846 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.