ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

MVP ο Παπαγιάννης (pics)

Εξαιρετικός ο "Big Papa" στην πρεμιέρα της Εθνικής στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας.

MVP ο Παπαγιάννης (pics)

Η Εθνική μας Ομάδα επικράτησε με 85-60 του Μαυροβουνίου και έκανε πρεμιέρα με το δεξί στο Παγκόσμιο της Κίνας. Στο πρώτο ματς της “γαλανόλευκης”, εξαιρετική ήταν η παρουσία του Γιώργου Παπαγιάννη, ο οποίος αναδείχθηκε ως ο πολυτιμότερος παίκτης της αναμέτρησης.

Ο 22χρονος σέντερ πάτησε στο παρκέ για 18 λεπτά και προσέφερε 15 πόντους (7/8 δίποντα, 1/1 βολές), κατέβασε 8 ριμπάουντ, έδωσε μία ασίστ, έκανε ένα κλέψιμο και με τους 26 βαθμούς που έλαβε στο σύστημα αξιολόγησης, αναδείχθηκε ως ο MVP του ματς.

 

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...