ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Συνάντηση και απόφαση για μεταγραφή χαφ

Ειλημμένη είναι η απόφαση για την απόκτηση ενός "κόφτη". Ψάχνουν τις διαθέσιμες περιπτώσεις ελεύθερων παικτών οι Δώνης και Νταμπίζας.

Συνάντηση και απόφαση για μεταγραφή χαφ

Η βαριά ήττα από τον ΟΦΗ στο ΟΑΚΑ δρομολόγησε εξελίξεις στον Παναθηναϊκό. Λίγη ώρα μετά το τέλος του εφιαλτικού ματς για τους “πράσινους”, έλαβε χώρα συνάντηση μεταξύ των Νίκου Νταμπίζα, Κώστα Κωνστάντου και Λεωνίδα Μπουτσικάρη, ούτως ώστε να γίνει μια πρώτη κουβέντα για το τι οδήγησε την ομάδα στο να παρουσιάσει μια τόσο άσχημη εικόνα. Παράλληλα, έγιναν συζητήσεις και για το ενδεχόμενο μεταγραφικής ενίσχυσης του ρόστερ, με την προσθήκη ενός χαφ.

Σήμερα, ο Νίκος Νταμπίζας τα είπε με τον Γιώργο Δώνη, με τους δύο άνδρες να συμφωνούν στο ότι είναι αναγκαία η προσθήκη ενός “εξαριού”. Μια θέση στην οποία ο Παναθηναϊκός είναι ουσιαστικά… ακάλυπτος, καθώς πλην του Κουρμπέλη (που θα απουσιάσει από τα ματς με τον Άρη και τον Ολυμπιακό λόγω της αποβολής του), δεν υπάρχει άλλος “καθαρός” κόφτης στο ρόστερ.

Οι Νταμπίζας και Δώνης θα εξετάσουν τις διαθέσιμες επιλογές που υπάρχουν στην αγορά των “ελεύθερων”, έχοντας θέσει ως προτεραιότητα την εξέταση παικτών που έχουν κάνει προετοιμασία, ούτως ώστε να μην χρειαστεί χρόνος για την αγωνιστική ενσωμάτωσή τους.

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 3.082 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παράλληλα, εξακολουθεί να υπάρχει στο “κάδρο” και η περίπτωση του Ρόντγουελ. Ο 28χρονος Άγγλος αμυντικός χαφ δεν έχει βρει ομάδα, ο Παναθηναϊκός “καίγεται” για την απόκτηση χαφ, οπότε το θέμα εξακολουθεί να παραμένει ανοιχτό.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.