ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Λεπτομέρειες για το φινάλε με Μουνιέ

Μικρή διαφορά παρατηρείται μεταξύ του Παναθηναϊκού και του Άντονι Μουνιέ, όσον αφορά τις διαπραγματεύσεις για τη λύση του συμβολαίου του.

Λεπτομέρειες για το φινάλε με Μουνιέ

Πολύ κοντά στην οριστική συμφωνία με τον Άντονι Μουνιέ για τη λύση του συμβολαίου του, βρίσκεται ο Παναθηναϊκός.

Οι συζητήσεις έχουν προχωρήσει αρκετά και παρατηρείται μια μικρή διαφορά μεταξύ των δύο πλευρών, όσον αφορά την αποζημίωση που πρόκειται να λάβει ο 31χρονος Γάλλος ποδοσφαιριστής. Κάτι που αναμένεται να λυθεί άμεσα, ίσως και σήμερα.

Το θέμα του Μουνιέ οδεύει προς οριστική διευθέτηση, ενώ αντίθετα δεν έχουν υπάρξει εξελίξεις με τον Βαγγέλη Οικονόμου. Ο Έλληνας σέντερ μπακ παραμένει προς το παρόν στο πράσινο ρόστερ -αν και δεν υπολογίζεται- και θα φανεί εάν θα γίνουν σύντομα και με εκείνον επαφές για “συναινετικό διαζύγιο”.

Ο παίκτης-κλειδί στα φτερά: Η καινοτομία στο σύστημα του Αλόνσο που μπορεί να μεταμορφώσει τον Παναθηναϊκό
Ο παίκτης-κλειδί στα φτερά: Η καινοτομία στο σύστημα του Αλόνσο που μπορεί να μεταμορφώσει τον Παναθηναϊκό 13.848 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.