ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ανακοινώθηκε ο Παντελάκης από τον ΠΑΣ

Στα Ιωάννινα θα συνεχίσει την καριέρα του ο 24χρονος αμυντικός.

Ανακοινώθηκε ο Παντελάκης από τον ΠΑΣ

Και επισήμως στον ΠΑΣ Γιάννινα ο Νώντας Παντελάκης. Ο 24χρονος αμυντικός έμεινε ελεύθερος από το τριφύλλι και υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας δύο ετών με τους Ηπειρώτες.

Η ανακοίνωση:

Η Π.Α.Ε. Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον κεντρικό αμυντικό Επαμεινώνδα Παντελάκη.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.230 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Παντελάκης είναι γεννημένος στις 10 Φεβρουαρίου του 1995 στα Χανιά και έχει αγωνιστεί με τις ομάδες του Εργοτέλη, του Φωστήρα και του Κισσαμικού ως δανεικός από τον Ολυμπιακό και στον Παναθηναϊκό, από τον οποίο έφυγε ελεύθερος και υπέγραψε συμβόλαιο 2 ετών με τον ΠΑΣ. Παράλληλα ο Παντελάκης έχει αγωνιστεί με την ομάδα της Κ19 της Εθνικής με 5 συμμετοχές και 1 goal.

O ποδοσφαιριστής θα ενσωματωθεί άμεσα στις προπονήσεις της ομάδας.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.