ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στοίχημα: Επιλογές από Γαλλία και Μουντομπάσκετ!

Οι στοιχηματικές προτάσεις της ημέρας από το Betarades.gr

Στοίχημα: Επιλογές από Γαλλία και Μουντομπάσκετ!

Το κουπόνι πάμε στοίχημα της Δευτέρας (02/09) μπορεί να αποδειχθεί… θαυματουργό! Το Betarades.gr έχει εντοπίσει ξανά δυνατές προτάσεις στοιχήματος. Τα παιχνίδια στο σημερινό πρόγραμμα δεν είναι πολλά. Ωστόσο, οι στοιχηματικές επιλογές δεν λείπουν. Η Β’ Γαλλίας θα μας απασχολήσει από το ποδόσφαιρο. Φυσικά, υπάρχουν προγνωστικά και για το Μουντομπάσκετ. Πριν από αυτά όμως, μην ξεχνάτε ότι στο site μας θα βρείτε αναλυτικούς οδηγούς για τις στοιχηματικές ιστοσελίδες που δραστηριοποιούνται νόμιμα στην Ελλάδα, όπως η Interwetten. Ας περάσουμε τώρα στις αναλύσεις μας!

Κερδίζει η Παρί

Ξεκινάμε τις προτάσεις μας από τη Γαλλία, και το πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας. Εδώ, για την έκτη αγωνιστική, η Παρί υποδέχεται τη Σαμπλί. Το ματς είναι σημαντικό, ιδιαίτερα για τους γηπεδούχους. Και αυτό, διότι έχουν πραγματοποιήσει κάκιστο ξεκίνημα και οφείλουν να… αναστηθούν!

Συγκεκριμένα, η Παρί έχει μόλις ένα βαθμό μετά από πέντε αγώνες. Δεν έχει κερδίσει ακόμα στο πρωτάθλημα και φιγουράρει στην τελευταία θέση της κατάταξης. Βέβαια, παρουσιάζεται πιο μαχητική στις πρόσφατες αναμετρήσεις της και προσπαθεί να «σπάσει το ρόδι». Είναι δεδομένο, ότι αν συνεχίσει έτσι, θα αντιμετωπίσει προβλήματα. Συνεπώς, θα επιχειρήσει από σήμερα κιόλας να αλλάξει την κατάσταση.

Εξάλλου, και η Σαμπλί δεν είναι στην πιο καλή φόρμα. Αγνοεί τη νίκη εδώ και τέσσερα παιχνίδια και έχει πέσει στην ένατη θέση. Προέρχεται από δύο συνεχόμενες «λευκές» ισοπαλίες. Δεν δέχεται εύκολα γκολ, αλλά έχει σοβαρό θέμα στη δημιουργία. Η απόδοσή της βρίσκεται σε πτώση, παρά τη δυνατή αρχή.

Με τη βοήθεια του κόσμου της, η Παρί θα κυνηγήσει την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα. Θέλει να εκμεταλλευτεί το ντεφορμάρισμα της Σαμπλί και πιστεύουμε θα τα καταφέρει. Πάμε με τον «άσο» σε απόδοση 2.40.

Μεγάλο το χάντικαπ στο Πουέρτο Ρίκο – Ισπανία

Μεταφερόμαστε στο μπάσκετ, και στο Παγκόσμιο Κύπελλο που διεξάγεται στην Κίνα. Για τη δεύτερη αγωνιστική, το Πουέρτο Ρίκο κοντράρεται με την Ισπανία. Φαβορί υπάρχει στον αγώνα και δεν είναι άλλο από τους Ισπανούς.

Η ομάδα του Σκαριόλο ξεκίνησε με το δεξί τη διοργάνωση. Άλλωστε, είχε εύκολο έργο απέναντι στην Τυνησία, την οποία διέλυσε με 101-62. Ο προπονητής των τυπικά φιλοξενούμενων σήμερα, αναμένεται να μοιράσει ξανά το χρόνο στους παίκτες του. Εξάλλου, η Ισπανία δεν καίγεται να διασύρει το Πουέρτο Ρίκο. Το Μουντομπάσκετ έχει πολύ δρόμο ακόμα και είναι απαραίτητη και η συντήρηση δυνάμεων.

Το μαχητικό του πνεύμα και την ποιότητά του, έδειξε το Πουέρτο Ρίκο την πρώτη αγωνιστική. Παρά το γεγονός ότι έχανε με 19 πόντους από το Ιράν, γύρισε το ματς. Έτσι, επικράτησε τελικά με 83-81. Τώρα, με την ψυχολογία στα ύψη από τη φοβερή ανατροπή, θα επιδιώξει μια τιμητική εμφάνιση απέναντι στην Ισπανία.

Το Πουέρτο Ρίκο είναι ανώτερο από την Τυνησία. Οι Ισπανοί δεν… καίγονται και η διαφορά μπορεί να μείνει σε σχετικά φυσιολογικά πλαίσια. Επιλογή μας ο «άσος» του Πουέρτο Ρίκο, με χάντικαπ +24,5 σε απόδοση 1.91.

Αξιοπρεπής η Νότιος Κορέα

Μένουμε στο Μουντομπάσκετ και περνάμε στο Νότιος Κορέα – Ρωσία. Το ματς θα γίνει στις 15:30, στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής του δεύτερου ομίλου. Και εδώ, υπάρχει μια ομάδα που έχει προβάδισμα νίκης. Αυτή είναι η Ρωσία.

Η Νότιος Κορέα όμως, δεν αποτελεί αμελητέα ποσότητα. Βέβαια, στην πρεμιέρα έχασε εύκολα από την Αργεντινή. Όμως, εκεί υπήρχε μεγάλη διαφορά ποιότητας. Παρόλα αυτά, ο Γιούνα Ρα κατάφερε να ξεχωρίσει με 31 πόντους και 15 ριμπάουντ. Με αυτόν στα καλά του, οι Ασιάτες έχουν τα φόντα να δημιουργήσουν πρόβλημα στους Ρώσους. Ή τουλάχιστον, να πραγματοποιήσουν μια αξιοπρεπή εμφάνιση.

Η Ρωσία έχει πολλές και σημαντικές απουσίες στο τουρνουά. Ξεκίνησε νικηφόρα, με το 82-77 επί της Νιγηρίας. Δεν πρέπει όμως να δημιουργούνται λανθασμένες εντυπώσεις όσον αφορά τη δυναμικότητά της. Έχει το πάνω χέρι και σήμερα για το ροζ φύλλο αγώνα.

Θεωρούμε ότι η Νότιος Κορέα θα παλέψει σκληρά και ακόμα κι αν ηττηθεί, θα το κάνει αξιοπρεπώς. Το χάντικαπ είναι μεγάλο υπέρ της. Θα ποντάρουμε λοιπόν στον «άσο» της Νότιας Κορέας με χάντικαπ +13,5 πόντων, σε απόδοση 1.91.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας. Μπορείτε, παράλληλα, να επισκεφθείτε το κανάλι μας στο Youtube και να βρείτε τις εκπομπές μας για το ελληνικό και διεθνές ποδόσφαιρο, αλλά και για όλα τα μεγάλα αθλητικά γεγονότα σε παγκόσμιο επίπεδο.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...