ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ο πρώτος σύνδεσμος στην Ελλάδα ήταν πράσινος!

Σαν σήμερα το 1952 ιδρύθηκε ο πρώτος σύνδεσμος φιλάθλων στην Ελλάδα και ο Ερασιτέχνης αναδεικνύει την εν λόγω επέτειο.

Ο πρώτος σύνδεσμος στην Ελλάδα ήταν πράσινος!

Σαν σήμερα, το 1952 ιδρύθηκε ο ΣΦΟΠ, με τον Παναθηναϊκό Α.Ο να αναφέρει τα εξής για την εν λόγω επέτειο:

Σαν σήμερα το 1952 ιδρύθηκε ο πρώτος σύνδεσμος φιλάθλων στην Ελλάδα που ήταν …παναθηναϊκής έμπνευσης και η «μάνα του λόχου» δεν λησμονεί την συγκεκριμένη στιγμή. Ο Χρήστος Μωυσίδης ήταν ο πρωτεργάτης της συγκεκριμένης ιδέας και μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα ακολούθησαν την έμπνευσή του χιλιάδες «αιώνια πιστοί» και δημιουργήθηκαν πράσινα στέκια σε κάθε γωνιά του κόσμου.

Η ονομασία του συνδέσμου ήταν Σ.Φ.Ο.Π (Σύνδεσμος Φιλάθλων Παναθηναϊκών Οπαδών) και πρόκειται για τον πρώτο οργανωμένο σύνδεσμο φιλάθλων στην Ελλάδα

Mπερνάρ:  «Θέλω να επιστρέψω σπίτι μου, αλλά πρώτα θέλω το πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό»
Mπερνάρ: «Θέλω να επιστρέψω σπίτι μου, αλλά πρώτα θέλω το πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό» 10.136 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Σκοπός της λειτουργίας του ΣΦΟΠ  είναι η σύσφιξη των σχέσεων των φιλάθλων οπαδών του Παναθηναϊκού, η εξύψωσις της φίλαθλης ιδιότητας αυτών, διοργάνωση εκδρομών, διαλέξεων, κατασκηνώσεων, προβολής κινηματογραφικών ταινιών αθλητικού περιεχομένου,  και θεατρικών παραστάσεων.

Η ενίσχυση των αθλητών του ΠΑΟ και η καθιέρωση ηθικών διακρίσεων, η οικονομική ενίσχυση των αναξιοπαθούντων αθλητών του ΠΑΟ και  η φροντίδα σε νοσηλευτικά ιδρύματα».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...