ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Έχει… ανηφόρα μετά τη διακοπή

Η διακοπή και οι επόμενες πέντε αναμετρήσεις του Παναθηναϊκού στη Super League. Ποιες ομάδες θα αντιμετωπίσουν οι "πράσινοι".

Παναθηναϊκός: Έχει... ανηφόρα μετά τη διακοπή

Ο Παναθηναϊκός δεν έχει κάνει καλή… είσοδο στο νέο πρωτάθλημα, μετρώντας μόλις έναν βαθμό μετά από δύο αγωνιστικές. Κόντρα στη Λαμία, οι πράσινοι ήρθαν ισόπαλοι (1-1), σε ένα ματς όπου δεν φάνηκαν καθόλου απειλητικοί, ενώ το Σάββατο γνώρισαν βαριά ήττα από τον ΟΦΗ στο ΟΑΚΑ με 3-1.

Οι εμφανίσεις της ομάδας στα φιλικά της προετοιμασίας αλλά και οι μεταγραφές έδιναν έναν “αέρα” αισιοδοξίας, ο οποίος όμως σταμάτησε να πνέει, καθώς στα δύο επίσημα ματς που έχει δώσει ως τώρα, το τριφύλλι έχει παρουσιάσει εικόνα κάτω του μετρίου.

Η διακοπή του πρωταθλήματος για τις υποχρεώσεις της Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου αποτελεί μιας πρώτης τάξης ευκαιρία για να επέλθει ηρεμία και να αρχίσει η διαδικασία ανασύνταξης με στόχο να… αλλάξει ο διακόπτης από τα μέσα του μηνός, όταν και θα έχουμε ξανά πρωτάθλημα.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.927 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ωστόσο, το κακό για τους πράσινους είναι ότι η επιστροφή στη δράση θα τους βρει με δύο απαιτητικά παιχνίδια, κόντρα στον Άρη (εκτός έδρας), με το ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό (εντός έδρας) να ακολουθεί.

Συγκεκριμένα, μετά τη διακοπή, ο Παναθηναϊκός θα ανέβει στη Θεσσαλονίκη για το ματς με τον Άρη (15/9), στη συνέχεια θα υποδεχθεί τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ (21/9), ενώ μία εβδομάδα αργότερα θα αγωνιστεί στη Νέα Σμύρνη κόντρα στον Πανιώνιο (28/9).

Τέλος, στις 5/10, οι “πράσινοι” θα υποδεχθούν την Ξάνθη στο ΟΑΚΑ. Παιχνίδι το οποίο θα ολοκληρώσει το σετ αναμετρήσεων μέχρι την επόμενη διακοπή για τις Εθνικές Ομάδες.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.