ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Τζον Φαν’τ Σιπ: “Πρέπει να φτιάξουμε ομάδα”

Οι πρώτες δηλώσεις του νέου Ομοσπονδιακού τεχνικού.

Τζον Φαν'τ Σιπ:

Παρουσίασε σήμερα τον νέο Ομοσπονδιακό τεχνικό, Τζον Φαν’τ Σιπ η ΕΠΟ. Στις πρώτες του δηλώσεις μετά την παρουσίασή του, ο Φαν’τ Σιπ ανέφερε:

Όλοι μαζί να φτιάξουμε μια νέα αρχή. Το πιο σημαντικό είναι αυτή τη στιγμή είναι να φτιάξουμε μια ομάδα. Αν έχεις ομάδα μπορείς να μιλήσεις για τακτική, στυλ παιχνιδιού. Είδαμε ότι υπάρχει ποιότητα αλλά και ότι η ομάδα δεν έπαιζε σε πλήρη ποιότητα. Μπορούσε να έχει μεγαλύτερη ποιότητα. Αυτή είναι η πρώτη πρόκληση για εμάς».

Για τη συνέχεια της Εθνικής στην προκριματική φάση, ο Ολλανδός προπονητής είπε: «Αν δεν πίστευα στην πρόκριση δεν θα ήμουν εδώ. Πρέπει πάντα να πιστεύεις, να αγωνίζεσαι και να προσπαθείς. Είμαστε σε δύσκολη θέση αλλά όχι εκτός πρόκρισης. Με Φινλανδία είναι πολύ σημαντικός αγώνας, πρέπει να πάρουμε αποτέλεσμα, υπάρχουν βαθμοί που μπορούμε να πάρουμε, πιστεύουμε ότι μπορούμε να προκριθούμε και στο τέλος θα δούμε. Έχουμε ξεκινήσει τη διαδικασία και πιστεύουμε ότι μπορούμε να πετύχουμε.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.299 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.