ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Έμεινε ελεύθερος ο Ανίτα – Τι θα κάνει ο Παναθηναϊκός

Ο 30χρονος Ολλανδός αμυντικός μέσος Βούρνον Ανίτα έλυσε κοινή συναινέσει τη Δευτέρα το συμβόλαιό του με τη Λιντς και εντάχθηκε στη λίστα των ελεύθερων.

Έμεινε ελεύθερος ο Ανίτα - Τι θα κάνει ο Παναθηναϊκός

Ο 30χρονος Ολλανδός αμυντικός μέσος Βούρνον Ανίτα έλυσε κοινή συναινέσει τη Δευτέρα το συμβόλαιό του με τη Λιντς και εντάχθηκε στη λίστα των ελεύθερων.

Ο ποδοσφαιριστής ήταν από την αρχή στη μεταγραφική λίστα του “τριφυλλιού”. Πρόκειται, άλλωστε, για αμυντικό χαφ με στοιχεία τα οποία λείπουν τώρα από την ομάδα. Με ταχυδύναμη και χαρακτηριστικά που δεν έχει κανένας μέσος των “πράσινων”.

Οι Άγγλοι αναφέρουν: «Ο Βούρνον Ανίτα αποχώρησε οριστικά από τη Λιντς, καθώς ο πρώην διεθνής Ολλανδός μέσος έλυσε κοινή συναινέσει το συμβόλαιό του.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 30.404 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Ανίτα πήγε στη Λιντς από τη Νιουκάσλ το καλοκαίρι του 2017 και αποχωρεί μετά από 2 χρόνια παρουσίας, όπου είχε συνολικά 22 συμμετοχές.

Ο Ολλανδός βοήθησε σημαντικά τη Νιουκάσλ στην κατάκτηση του πρωταθλήματος της Τσάμπιονσιπ που σήμανε την άνοδο στην Πρέμιερ Λιγκ τη σεζόν 2016-17, έχοντας 27 συμμετοχές υπό την καθοδήγηση του Ράφα Μπενίτεθ.

Η Νιουκάσλ τον απέκτησε από τον Αγιαξ τον Αύγουστο του 2012 όπου αγωνίστηκε σε 155 ματς, αλλά έμεινε ελεύθερος την επόμενη σεζόν της ανόδου στην Πρέμιερ Λιγκ και κατόπιν υπέγραψε τριετές συμβόλαιο με τη Λιντς.

Στις 31 Αυγούστου του 2018 ο Ανίτα αγωνίστηκε στη Βίλεμ ως δανεικός και κατέγραψε 27 συμμετοχές. Πλέον είναι ελεύθερος, με τον Παναθηναϊκό να έχει δείξει ενδιαφέρον για την απόκτησή του».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.