ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στοίχημα: Ανοιχτό παιχνίδι στο Bloomfield Road!

Οι στοιχηματικές προτάσεις της ημέρας από το Betarades.gr

Στοίχημα: Ανοιχτό παιχνίδι στο Bloomfield Road!

Από το πρόγραμμα της Τρίτης (03/09), ξεχωρίζουν οι αναμετρήσεις για το Μουντομπάσκετ της Κίνας με το Betarades.gr να έχει ξεχωρίσει τρεις δυνατές προτάσεις στοιχήματος για εσάς. 4η ημέρα αγωνιστικής δράσης στο Παγκόσμιο Κύπελλο Μπάσκετ, ενώ αδιάκοπη είναι η δράση στις χαμηλές κατηγορίες της Αγγλίας. Πριν περάσουμε στην ανάλυση των αγώνων, μη ξεχνάτε ότι στο site μας μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις στοιχηματικές ιστοσελίδες που δραστηριοποιούνται νόμιμα στην Ελλάδα, όπως η bet365. Ας δούμε τώρα τα προγνωστικά μας!

Ανοιχτό παιχνίδι στο Μπλάκπουλ

Στις 21:30, στο Μπλούμφιλντ Ρόουντ του Μπλάκπουλ, η τοπική ομάδα υποδέχεται την Μόρκαμ για την 1η αγωνιστική του 7ου ομίλου στο θεσμό του Football League Trophy.

Η Μπλάκπουλ αγωνίζεται στη League 1 και μετά από έξι αγωνιστικές παραμένει αήττητη με τρεις νίκες και ισάριθμες ισοπαλίες και συντελεστή τερμάτων 10-5. Το Σάββατο έμεινε στο 1-1 εντός έδρας με την Πόρτσμουθ, ήταν η τρίτη σερί ισοπαλία για τους “πορτοκαλί”. Στα πέντε από τα επτά φετινά της παιχνίδια έχει επιβεβαιωθεί το αμφίσκορο.

Η Μόρκαμ αγωνίζεται στη League 2 και μετά από έξι αγωνιστικές μετρά μία νίκη, δύο ισοπαλίες και τρεις ήττες με συντελεστή τερμάτων 6-10. Το Σάββατο ηττήθηκε στην έδρα της Σουίντον με 3-1 και έπεσε στην 20η θέση της βαθμολογίας. Ομάδα με επιθετικές αρετές και πολλά κενά στα μετόπισθεν, στα μισά επίσημα παιχνίδια της φέτος έχει επιβεβαιωθεί το αμφίσκορο.

Ανώτερη η Μπλάκπουλ, αναμένεται όμως να παίξει με αλλαγές σήμερα. Αμφότερες ομάδες αρέσκονται σε γρήγορο ρυθμό και απόψε θα αγωνιστούν πιο απελευθερωμένα. Επιλογή μας το Goal/Goal σε απόδοση 1.83. 

Ανώτερη η Έξετερ

Στις 21:45, στο St James Park του Έξετερ, η τοπική ομάδα υποδέχεται την Τσέλτεναμ για την 1η αγωνιστική του 5ου ομίλου στο θεσμό του Football League Trophy.

Η Έξετερ αγωνίζεται στη League 2, όπου είναι πρωτοπόρος μετά από έξι αγωνιστικές, με τέσσερις νίκες και δύο ισοπαλίες. Έχει σκοράρει 7 τέρματα και έχει δεχθεί μόλις 2! Πιο πρόσφατα, το Σάββατο επικράτησε εντός έδρας της Μάνσφιλντ με 1-0.

Στη League 2 αγωνίζεται και η Τσέλτεναμ, κατατάσσεται 11η με 8 πόντους έχοντας από δύο νίκες, ισοπαλίες και ήττες μέχρι στιγμής. Το Σάββατο ηττήθηκε στην έδρα της Κρόουλι. Μακριά από την έδρα της μετρά δύο ήττες και μία ισοπαλία δίχως να έχει βρει δίχτυα σε αυτές τις αναμετρήσεις!

Ανώτερη ομάδα η Έξετερ, όπως φαίνεται και στο βαθμολογικό πίνακα, διαθέτει μία πολύ στιβαρή άμυνα, ενώ η Τσέλτεναμ υποφέρει στο γκολ μακριά από το γήπεδό της. Επιλογή ο άσος της Έξετερ σε απόδοση 2.10.

Παίζουν σκληρή άμυνα οι Αμερικάνοι

Στις 15:30, στη Σανγκάη οι ΗΠΑ αναμετρώνται με την Τουρκία για τη 2η αγωνιστική του Μουντομπάσκετ.

Οι Αμερικάνοι δίχως να εντυπωσιάσουν επικράτησαν στην πρεμιέρα των Τσέχων με 88-67. Επιθετικά έδειξαν πως δεν έχουν βρει ακόμη την κατάλληλη χημεία, όμως στην άμυνα ήταν πολύ συγκεντρωμένοι, διαθέτουν πολύ αθλητικούς παίκτες και κράτησαν πολύ χαμηλά την αντίπαλη επίθεση. Οι Τσέχοι μάλιστα είχαν 47% στα τρίποντα αλλά δεν κατάφεραν να ξεπεράσουν τους 70 πόντους.

Η Τουρκία στην πρεμιέρα είχε εύκολο έργο, επικράτησε της Ιαπωνίας με 86-67. Δεν ενθουσίασε με την εμφάνισή της, περισσότερο εκμεταλλεύτηκε τις αμυντικές αδυναμίες των αντιπάλων.

Οι ΗΠΑ με τον Πόποβιτς στον πάγκο αναμένεται να παίξουν σκληρή άμυνα σε όλο το τουρνουά και απέναντι στον ισχυρότερο αντίπαλο του ομίλου τους θα αγωνιστούν με έξτρα συγκέντρωση. Οι Τούρκοι δεν έχουν το εύκολο τρίποντο και οι Κορκμάζ και Οσμάν θα δυσκολευτούν να βρουν τα drives απέναντι στα κορμιά των Αμερικάνων. Επιλογή μας το under 73.5 πόντους για την Τουρκία, σε απόδοση 2.25.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας. Μπορείτε, παράλληλα, να επισκεφθείτε το κανάλι μας στο Youtube και να βρείτε τις εκπομπές μας για το ελληνικό και διεθνές ποδόσφαιρο, αλλά και για όλα τα μεγάλα αθλητικά γεγονότα σε παγκόσμιο επίπεδο.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...