ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Νέες επαφές με Ανίτα – Πολλές οι προτάσεις αμυντικών χαφ

Παναθηναϊκός: Σε νέο κύκλο επαφών με τον Βούρνον Ανίτα μπήκαν οι άνθρωποι της ομάδας.

Παναθηναϊκός: Νέες επαφές με Ανίτα - Πολλές οι προτάσεις αμυντικών χαφ

Παναθηναϊκός: Σε νέο κύκλο επαφών με τον Βούρνον Ανίτα μπήκαν οι άνθρωποι της ομάδας.

Ο Ολλανδός αμυντικός χαφ, που έμεινε ελεύθερος από τη Λιντς, έχει απασχολήσει εδώ και καιρό Παναθηναϊκό. Το θέμα, για διαφορετικούς λόγους, δεν προχώρησε, αλλά από τη στιγμή που ο ποδοσφαιριστής δε δεσμεύεται, πλέον, με συμβόλαιο, ο Νίκος Νταμπίζας… επέστρεψε και άνοιξε νέο κύκλο επαφών.

Τις τελευταίες ώρες υπάρχουν συζητήσεις ανάμεσα στις δυο πλευρές και ίσως υπάρξουν εξελίξεις. Ο Ανίτα δε φαίνεται να είναι αρνητικός στο ενδεχόμενο του Παναθηναϊκού, αρκεί να ικανοποιηθεί στις απαιτήσεις του.

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 3.057 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ταυτόχρονα, στα γραφεία της ΠΑΕ φτάνουν αρκετές προτάσεις άλλων αμυντικών μέσων που εξετάζονται. Ο Ιταλός Λορέντζο Κρίσετιγκ, που έμεινε ελεύθερος από την Μπολόνια, είναι μια τέτοια περίπτωση, ενώ παραμένει ανοικτό το θέμα του Τζακ Ρόντγουελ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.