ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΘΕΜΑ

Report: «Εξάρια» που κυκλοφορούν ελεύθερα

Ο Παναθηναϊκός αναζητά επειγόντως αμυντικό χαφ και το panathinaikos24.gr σας παρουσιάζει κάποιες ενδιαφέρουσες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που είναι ελεύθεροι.

Report: «Εξάρια» που κυκλοφορούν ελεύθερα

Ο Παναθηναϊκός αναζητά επειγόντως αμυντικό χαφ και το panathinaikos24.gr σας παρουσιάζει κάποιες ενδιαφέρουσες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που είναι ελεύθεροι.

Κάποιοι από τους παρακάτω παίκτες έχουν «παίξει» στα πράσινα ρεπορτάζ. Άλλοι δεν έχουν αναφερθεί καθόλου. Πρόκειται, πάντως, για ενδιαφέρουσες περιπτώσεις αμυντικών μέσων, οι οποίοι κυκλοφορούν ελεύθεροι στην αγορά.

Το panathinaikos24.gr σας τους παρουσιάζει…

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 71.394 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ντάνι Ουίλιαμς: Μια από τις καλύτερες περιπτώσεις των ελεύθερων αμυντικών χαφ. Είναι 30 ετών, διεθνής Αμερικανός και αγωνιζόταν στη Χάντερσφιλντ, ενώ έχει παίξει σε Ρέντινγκ, Χοφενχάιμ και Φράιμπουρκ. Σούπερ περίπτωση για τα τωρινά δεδομένα, αλλά με κάπως υψηλό κασέ.

Βουρνόν Ανίτα: Ο Ολλανδός είναι… γνωστός, αφού ο Παναθηναϊκός ασχολήθηκε και ασχολείται ακόμα με την περίπτωσή του. Αν ρίξει το κασέ του, τότε όλα είναι πιθανά. Έμεινε ελεύθερος από τη Λιντς και στο παρελθόν έχει παίξει σε Νιούκαστλ, Άγιαξ και Βίλεμ. Οι επαφές είναι σε εξέλιξη.

Τζακ Ρόντγουελ: Ο Παναθηναϊκός τον ήθελε, τον έφερε στην Ελλάδα, αλλά το θέμα έμεινε στάσιμο, κυρίως λόγω της… απροθυμίας του Άγγλου. Φυσικά, όσο ο 28χρονος δε βρίσκει ομάδα, τόσο το θέμα διατηρείται. Ποιοτικός ποδοσφαιριστής, αλλά με τραυματισμούς, ενώ στα μείον του είναι ότι έχει να κάνει καιρό προπονήσεις, από τότε που έμεινε ελεύθερος από την Μπλάκμπερν. Έχει αγωνιστεί, επίσης, σε Μαν. Σίτι, Σάντερλαντ και Έβερτον.

Λορέντσο Κρισέτιγκ: Ο Παναθηναϊκός έκανε πριν από ένα μήνα επαφή με τον εκπρόσωπο του παίκτη, αλλά το θέμα δεν προχώρησε. Και πολύ δύσκολα θα προχωρήσει, αφού ο παίκτης που έμεινε πλέον ελεύθερος από την Μπολόνια, δεν έδειξε να «ψήνεται» ιδιαίτερα με την προοπτική του «τριφυλλιού». Είναι 26 ετών και έχει παίξει, επίσης, σε Ιντερ, Μπενεβέντο, Φροζινόνε, Κροτόνε, Κάλιαρι και Σπέτσια.

Ντενίλσον: Ο Βραζιλιάνος στα 31 του, είναι ένας ποιοτικός χαφ. Κυκλοφορεί κι αυτός ελεύθερος, αφού ολοκλήρωσε τη συνεργασία του με την Μποταφόγκο, αλλά η τιμή του είναι… αλμυρή. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Αρσεναλ, Αλ Γουάντα, Κρουζέιρο, Σάο Πάολο.

Γουίλσον Καμαβουάκα: Ο 29χρονος θηριώδης Κονγκολέζος μπορεί να παίξει ως αμυντικός χαφ, αλλά και ως στόπερ. Στα ρεπορτάζ το όνομά του έχει «παίξει» για τον Παναθηναϊκό. Ο ύψους 1.88 ποδοσφαιριστής έμεινε ελεύθερος από την Ντάρμσταντ, ενώ έχει περάσει από τον Παναιτωλικό. Μεταξύ άλλων έχει παίξει σε Στουρμ Γκρατς, Νυρεμβέργη, Χοφενχάιμ 2 και Μαλίν.

Ντένις Αόγκο: Ο 32χρονος Γερμανός χαφ αποχώρησε από την Στουτγκάρδη και έχει ρίξει τις απολαβές του. Στο παρελθόν έχει παίξει και σε Φράιμπουργκ, Αμβούργο και Σάλκε. Στα αρνητικά, οι τραυματισμοί που τον εχουν ταλαιπωρήσει.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...