ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Σισέ: “Με πονάει αυτό που συμβαίνει στον Παναθηναϊκό”

Ο Τζιμπρίλ Σισέ μιλάει για το πρόσφατο ποστάρισμά του στο instagram και αναφέρεται σε όσα περνάει ο Παναθηναϊκός.

Σισέ:

Ο Τζιμπρίλ Σισέ μιλάει για το πρόσφατο ποστάρισμά του στο instagram και αναφέρεται σε όσα περνάει ο Παναθηναϊκός.

Aναλυτικά η συνέντευξη του Τζιμπρίλ Σισέ στο novasports.gr:

Για το ποστ στο instagram και την επιθυμία επιστροφής στον Παναθηναϊκό:

“Ο κόσμος θα πρέπει να θυμηθεί ότι έπρεπε να παίζω αυτή τη σεζόν. Είχα υπογράψει σε ιταλική ομάδα, η συμφωνία δεν προχώρησε, όμως θα έπρεπε να παίζω φέτος. Είναι κρίμα που δεν προχώρησε η συμφωνία, όμως ήρθα στο γήπεδο, είδα την ομάδα, είδα τον τρόπο που παίζει ο Παναθηναϊκός και δεν νομίζω ότι είμαι πολύ μακριά απ’ ότι είδα. Με την καρδιά και το κίνητρο που έχω, πιστεύω ότι ακόμα μπορώ να πετύχω κάποια γκολ. Όμως αν υπάρχει κάποια άλλη θέση, από τη στιγμή που θα μπορέσω να βοηθήσω το σύλλογο, τότε δεν έχω πρόβλημα”.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.642 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για το αν θα τον ενδιέφερε ένα διαφορετικό πόστο, όπως αυτού του “πρεσβευτή” του Παναθηναϊκού:

“Κάθε προσφορά μπορεί να πέσει στο τραπέζι και να συζητηθεί. Όμως αν δεν υπάρχει κάποια προσφορά, τότε δεν υπάρχει κάτι να συζητήσουμε. Το ενδεχόμενο ενός ρόλου “πρεσβευτή” θα ήταν κάτι όμορφο. Έχω αρκετούς γνωστούς στο χώρο του ποδοσφαίρου και θα ήταν μια ωραία επιλογή”.

Για τους όρους μια πιθανής συνεργασίας με τον Παναθηναϊκό:

“Η σχέση που έχω με το σύλλογο είναι ιδιαίτερη και δεν έχει σχέση με τα χρήματα. Σίγουρα χρειάζεται το μίνιμουμ. Εννοώ ένα σπίτι για να μείνω και τα βασικά που χρειάζονται στη ζωή. Όμως δεν έχει σχέση με τα χρήματα…”

Για το γεγονός ότι έχει βοηθήσει τα τελευταία χρόνια τον Παναθηναϊκό με τις συμβουλές του σε διάφορους παίκτες, όπως έκανε και φέτος με την περίπτωση του Μολό:

“Το κάνω γιατί πέρασα όμορφα στο σύλλογο. Όταν ο Εσιέν μιλούσε με τον Παναθηναϊκό με κάλεσε και του είπα: “Ασφαλώς και πρέπει να πας”. Το ίδιο και με τον Μακέντα. Μιλήσαμε πριν πάει στο σύλλογο. Δεν λέω ότι πήγαν στον Παναθηναϊκό εξαιτίας μου, όμως σίγουρα βοήθησα. Γιατί άκουσαν ένα φίλο τους να τους λέει να πάνε στον Παναθηναϊκό”.

Για το αν έχει μιλήσει με τη διοίκηση του Παναθηναϊκού για πιθανή συνεργασία:

“Όχι, δεν έχω μιλήσει ποτέ στο τηλέφωνο και δεν είχα καμία επικοινωνία”.

Για το αν θεωρεί ότι έχει έρθει το “πλήρωμα του χρόνου” να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια και να ασχοληθεί ενεργά με το ποδόσφαιρο με ένα διαφορετικό ρόλο:

“Είμαι μακριά από το επαγγελματικό ποδόσφαιρο εδώ και τρία χρόνια. Αγωνίστηκα στην Ελβετία, όπου ήταν καλό επίπεδο, αλλά όχι επαγγελματικό. Δεν είμαι ηλίθιος. Πιστεύω ότι ακόμα μπορώ να βοηθήσω αν κάνω τα πράγματα σωστά και αν κάνω τα βήματα που χρειάζονται, όμως γνωρίζω ότι δεν είμαι πλέον επαγγελματίας ποδοσφαιριστής. Θα έλεγα περισσότερο ότι μπορώ ακόμα να βοηθήσω”.

Για το αν πιστεύει ότι είναι εφικτή η επιστροφή του στον Παναθηναϊκό:

“Το έχω ξαναπει. Είναι ξεκάθαρο. Αγαπώ το σύλλογο. Αν δεν με θέλει το κλαμπ, τότε δεν είναι δικό μου το πρόβλημα. Όμως αυτό ποτέ δεν θα αλλάξει τη σχέση που έχω με τον κόσμο της ομάδας και όσα έζησα με τον Παναθηναϊκό. Για παράδειγμα ο Νικόλας Πατέρας είναι σαν μπαμπάς μου και πραγματικά σημαντικός για μένα. Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού θα είναι πάντα σημαντικοί για μένα. Ο πρόεδρος, ο προπονητής, οι παίκτες, όλοι αλλάζουν σε ένα σύλλογο. Όμως οι οπαδοί μένουν και η ομάδα είναι ακόμα η οικογένεια μου και οι συμπαίκτες μου στο διάστημα που ήμουν στον Παναθηναϊκό είναι σαν αδέρφια μου. Ο σύλλογος και οι οπαδοί δεν βγαίνουν από την καρδιά μου”.

Για τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο σύλλογος και αν είναι εμπόδιο στη διαδικασία ανάπτυξης του Παναθηναϊκού:

“Ασφαλώς και είναι πιο εύκολο όταν βρίσκεσαι σε καλύτερη οικονομική κατάσταση, όμως νομίζω ότι θα βελτιωθεί η κατάσταση και ένα όνομα σαν εμένα στο σύλλογο μπορεί να βοηθήσει, ώστε να ενδιαφερθούν κάποιοι επενδυτές. Στο παρελθόν πέρασε από το σύλλογο ο Ζιλμπέρτο, τώρα αν είναι η σειρά μου ή όχι, θα φανεί. Ίσως το όνομα μου βοηθήσει να έρθουν επενδυτές στο κλαμπ, καθώς θα γνωρίζουν την ιστορία μου και όσα έχω κάνει στο ποδόσφαιρο και στον Παναθηναϊκό”.

Για τα συναισθήματα του όταν βλέπει τον Παναθηναϊκό σε αυτή την κατάσταση:

“Με πονάει. Με πονάει, γιατί γνωρίζω την ιστορία του συλλόγου πριν από εμένα, αλλά και μετά από εμένα. Αυτό που ξέρω είναι πως την περίοδο που ήμουν εκεί, ήμασταν face to face με τον Ολυμπιακό, ενώ τώρα υπάρχει μεγάλη διαφορά. Ακόμα και ο ΠΑΟΚ είναι πραγματικά δυνατός και νομίζω ότι ο Παναθηναϊκός δεν αξίζει να βρίσκεται σε αυτό το σημείο. Δεν ανήκει ο Παναθηναϊκός εκεί, αλλά στην κορυφή του πρωταθλήματος. Είναι δύσκολη η κατάσταση”.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.