ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

“Παρέμβαση” Αλαφούζου στο θέμα του Μουνιέ

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, θέλει να δώσει λύση.

Τα μεταγραφικά ζητήματα βρίσκονται σε εξάρτηση από τα βαριά συμβόλαια που πρέπει να αποδεσμευθούν στον Παναθηναϊκό. Οι πράσινοι θέλουν να ενισχύσουν τις γραμμές τους, προσθέτοντας στο ρόστερ έναν αμυντικό χαφ και έναν φορ, ωστόσο οι υποθέσεις αυτές έρχονται σε πλήρη συνάρτηση με τις εξελίξεις σχετικά με τους «κομμένους». Για τους περισσότερους ποδοσφαιριστές τους οποίους δεν υπολόγιζε ο Δώνης, έχει βρεθεί μια λύση, με αρκετούς εξ αυτών να έχουν φύγει είτε ως ελεύθεροι (Στάικος, Παντελάκης), είτε ως δανεικοί. Ωστόσο, παραμένει το «πρόβλημα» με το πιο βαρύ συμβόλαιο, αυτό του Άντονι Μουνιέ.

Ο 31χρονος Γάλλος εξτρέμ δεν βρίσκεται στα πλάνα του Γιώργου Δώνη, ενώ το «βαρύ» συμβόλαιό του, για τα τωρινά δεδομένα του Παναθηναϊκού, δεσμεύει ένα ποσό το οποίο θα μπορούσε να δοθεί για μία, ή και δύο μεταγραφές. Σύμφωνα με την «Πράσινη», ο Γιάννης Αλαφούζος ενδέχεται να δώσει λύση στο θέμα του Γάλλου εξτρέμ. Παναθηναϊκός και Μουνιέ βρίσκονται τις τελευταίες ημέρες σε διαπραγματεύσεις και υπάρχει αισιοδοξία πως το θέμα θα λυθεί με μια συμφωνία συμφέρουσα και για τις δύο πλευρές.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.