ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οι πρώτες εντυπώσεις για Σένκεφελντ – Πότε θα κάνει ντεμπούτο

Τα πρώτα δείγματα του Μπαρτ Σένκεφελντ από τις προπονήσεις στο Κορωπί. Πότε αναμένεται να είναι έτοιμος για... δράση.

Οι πρώτες εντυπώσεις για Σένκεφελντ - Πότε θα κάνει ντεμπούτο

Θετικές είναι οι πρώτες εντυπώσεις στο τριφύλλι από τον Μπαρτ Σένκεφελντ. Ο Ολλανδός αμυντικός δείχνει -μέσω της παρουσίας του στις προπονήσεις στο Κορωπί- ότι διαθέτει τα αγωνιστικά στοιχεία που έλειπαν από τον Παναθηναϊκό, όπως η ταχύτητα, ο δυναμισμός αλλά και η καλή τεχνική κατάρτιση για τη θέση του.

Ωστόσο, σύμφωνα με την “Πράσινη”, ο Ολλανδός σέντερ μπακ βρίσκεται ακόμη πίσω στο θέμα της φυσικής κατάστασης. Όπως όλα δείχνουν, δύσκολα θα προλάβει να είναι 100% έτοιμος για τα ματς που ακολουθούν της διακοπής, κόντρα στον Άρη και τον Ολυμπιακό, έχοντας θέσει στόχο για το ματς της 5ης αγωνιστικής της Super League 1, κόντρα στον Πανιώνιο.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.