ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στοίχημα: Δύσκολη έξοδος για την Μπρόμλεϊ

Οι στοιχηματικές προτάσεις της ημέρας από το Betarades.gr

Στοίχημα: Δύσκολη έξοδος για την Μπρόμλεϊ

Από το πρόγραμμα της Τετάρτης (04/09), ξεχωρίζουν οι αναμετρήσεις για το Μουντομπάσκετ της Κίνας με το Betarades.gr να έχει ξεχωρίσει τρεις δυνατές προτάσεις στοιχήματος για εσάς. Στη National League της Αγγλίας συνεχίζεται η 9η αγωνιστική, στο Μεξικό διεξάγεται ο θεσμός του Κυπέλλου και στην Κίνα ολοκληρώνεται η πρώτη φάση των ομίλων για 16 ομάδες. Πριν περάσουμε στην ανάλυση των αγώνων, μη ξεχνάτε ότι στο site μας μπορείτε να ενημερωθείτε για τα ζωντανά αποτελέσματα σε όλα τα δημοφιλή αθλήματα. Ας δούμε τώρα τα προγνωστικά μας!

Ανώτερη η παρέα του Σκόλα

Στις 15:30, στη Γουχάν, η Αργεντινή αντιμετωπίζει τη Ρωσία για την 3η αγωνιστική του 2ου ομίλου.

Αμφότερες ομάδες έχουν κάνει το 2/2 στους αγώνες που προηγήθηκαν και έχουν εξασφαλίσει την πρόκριση στην επόμενη φάση. Διακύβευμα της σημερινής αναμέτρησης η πρωτιά του ομίλου.

Πιο δεμένη και πιο ποιοτική ομάδα οι Αργεντίνοι. Ρολάρουν επιθετικά, έχουν χημεία στο παιχνίδι τους και απέναντι στους κουρασμένους Ρώσους έχουν ξεκάθαρα τον πρώτο λόγο για τη νίκη. Επιλογή η νίκη της Αργεντινής με χάντικαπ -7.5 πόντων σε απόδοση 1.87. 

Δύσκολη έξοδος για τη Μπρόμλεϊ

Στις 21:45, στο Victoria Road του Ντάγκεναμ, η τοπική ομάδα υποδέχεται την Μπρόμλεϊ στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής για τη National League.

Η Ντάγκεναμ τρέχει αήττητο σερί τεσσάρων αγώνων. Επικράτησε στα δύο τελευταία παιχνίδια εντός έδρας παιχνίδια των Χάροουγκεϊτ και Γεόβιλ με 4-2 και 3-2 αντίστοιχα και ενδιάμεσα πήρες ισοπαλίες με 1-1 στις έδρες των Ίστλιχ και Τσέστερφιλντ. Αναρριχήθηκε στην 13η θέση της βαθμολογίας με 11 πόντους και δείχνει ικανή να διεκδικήσει τα playoffs ανόδου.

Η Μπρόμλεϊ βρίσκεται στην 3η θέση με 18 πόντους και παραμένει αήττητη σ’ αυτό το ξεκίνημα της σεζόν. Μετρά πέντε νίκες και τρεις ισοπαλίες, το Σάββατο έμεινε στο 2-2 εντός έδρας με την Φίλντε.

Η Ντάγκεναμ παρουσιάζεται ιδιαιτέρως ισχυρή στο γήπεδό της και μπορεί να υποχρεώσει την Μπρόμλεϊ στην πρώτη της ήττα. Επιλογή ο άσος DNB σε απόδοση 1.95. Σε περίπτωση ισοπαλίας παίρνουμε το ποντάρισμά μας πίσω.

Ορμητική στην έδρα της η Νεκάξα

Τα ξημερώματα στις 03:00, στο Estadio Victoria των Aguascalientes, η Νεκάξα υποδεχεται τη Σελάγια για τη 2η αγωνιστική του 6ου ομίλου στο Κύπελλο του Μεξικό.

Ο 6ος όμιλος συμπληρώνεται από την Ντοράδος, που κατέχει αυτή τη στιγμή την πρώτη θέση με 4 βαθμούς. Η Νεκάξα με νίκη με διαφορά 2+ γκολ έχει τη δυνατότητα να την ξεπεράσει και να πάρει την πρόκριση για την επόμενη φάση, ενώ η Σελάγια δεν έχει ελπίδες πρόκρισης, έχοντας ηττηθεί από τη Ντοράδος με 2-1.

Η Νεκάξα αγωνίζεται στην πρώτη κατηγορία του Μεξικό και κατατάσσεται 4η με συγκομιδή 14 πόντων και τέρματα 17-9. Πολύ επιθετική ομάδα προέρχεται από 6/7 over σε όλες τις διοργανώσεις.

Η Σελάγια αγωνίζεται στη δεύτερη κατηγορία, όπου κατατάσσεται 11η με συγκομιδή 6 πόντων μετά από πέντε αγώνες.

Οι γηπεδούχοι αγωνίζονται ορμητικά εντός έδρας, θα επιδιώξουν μία ευρεία νίκη που θα τους δώσει την πρόκριση στον επόμενο γύρο και η Σελάγια όντας αδιάφορη βαθμολογικά δύσκολα θα προβάλει σθεναρή αντίσταση. Επιλογή μας το over 2.5 σε απόδοση 1.90.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας. Μπορείτε, παράλληλα, να επισκεφθείτε το κανάλι μας στο Youtube και να βρείτε τις εκπομπές μας για το ελληνικό και διεθνές ποδόσφαιρο, αλλά και για όλα τα μεγάλα αθλητικά γεγονότα σε παγκόσμιο επίπεδο.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...