ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Δημοσιογράφος κατά Σκουρτόπουλου: “Μπορούμε να του κάνουμε έλεγχο ντόπινγκ;”

Τα "πυρά" δημοσιογράφου από τις ΗΠΑ συγκέντρωσε ο Θανάσης Σκουρτόπουλος...

Δημοσιογράφος κατά Σκουρτόπουλου:

Ανάλυση για τα αίτια της ήττας της Ελλάδας από τη Βραζιλία έκανε ο δημοσιογράφος του Ringer, Μπιλ Σίμονς, ο οποίος μεταξύ άλλων αναρωτήθηκε εάν στο επόμενο ματς μπορεί να γίνει… έλεγχος ντόπινγκ στον Θανάση Σκουρτόπουλο.

Συγκεκριμένα, ο Σίμονς ανέφερε τα εξής στα tweets του: Η Ελλάδα είναι στο -5 με 70” να μένουν και μετά το τάιμ άουτ ο Γιάννης δεν ακουμπάει ποτέ την μπάλα. Η Ελλάδα είναι στο -3 και ισοφαρίζει το ματς όταν κάποιος τυχαίος μένει ανενόχλητος και βάζει τρίποντο. Αυτό το ματς είναι απίστευτο. Μπαρμπόσα/Βαρεζάο screen and roll και floater του Βαρεζάο – Ανυπομονώ να δω τους Λέικερς να τους υπογράφουν και τους δύο. Στο +2 η Βραζιλία, έμειναν 14. Θα είναι απίστευτο να μην αγγίξει ξανά την μπάλα ο Γιάννης. Τα πράγματα είναι ακόμα χειρότερα. Οι Έλληνες ρίσκαραν μία άλεϊ ουπ πάσα για τον Γιάννη και εκείνος μετά αποβλήθηκε με φάουλ. Μπορούμε να κάνουμε έλεγχο ντόπινγκ στον προπονητή της Ελλάδας μετά το ματς; Γιατί δεν έδωσαν απλά την μπάλα στον Γιάννη στην κορυφή της ρακέτας; WTF;

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.