ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Την Κυριακή η παράσταση για το PAO Alive

Λεπτομέρειες για την παράσταση η οποία θα ενισχύσει το PAO Alive.

Την Κυριακή η παράσταση για το PAO Alive

Ο Παναθηναϊκός Σύλλογος έχει τεράστια κοινωνική συμβολή και αποτελεί ένα ζωντανό πολιτιστικό στοιχείο της χώρας αλλά και της πρωτεύουσας. Σε αυτό το πλαίσιο και στην γενικότερη ενεργοποίηση που υπάρχει στις τάξεις των φιλάθλων γύρω από το PAO Alive, ο καλλιτεχνικός κόσμος δηλώνει και αυτός παρών στην προσπάθεια να κρατήσουμε τον Παναθηναϊκό μας ζωντανό.

O ηθοποιός Τάσος Ιορδανίδης, ανταποκρίθηκε έμπρακτα στο κάλεσμα της πρωτοβουλίας του Προέδρου του Παναθηναϊκού Α.Ο. κ. Δημήτρη Γιαννακόπουλου και αποφάσισε να στηρίξει το PAO Alive δωρίζοντας το 50% των καθαρών εσόδων της παράστασης «Ο Τζόνι πήρε το όπλο του» που θα πραγματοποιηθεί στις 8 Σεπτεμβρίου στην Πετρούπολη.

Πληροφορίες για την παράσταση:

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 37.046 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

ΘΕΑΤΡΟ ΠΕΤΡΑΣ, ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ ΣΤΙΣ 8 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ 21.00

ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 60 ΛΕΠΤΑ

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΠΡΩΠΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕΣΩ ΤΟΥ viva.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.