ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

“Φουλάρει” για χαφ και περιμένει… εξελίξεις για φορ

Ο Νίκος Νταμπίζας θέλει να κλείσει το θέμα του χαφ και παράλληλα περιμένει για εξελίξεις στο θέμα του φορ, που συνδέεται με τους Μουνιέ και Οικονόμου.

Τα οικονομικά δεδομένα του Παναθηναϊκού δεν επιτρέπουν πολλά «ανοίγματα». Γι’ αυτό και ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού κλήθηκε να επιλέξει, σύμφωνα με την «Πράσινη» σε ποια από τις δύο θέσεις θα ρίξει το βάρος για την ενίσχυση του ρόστερ. Εν τέλει, επέλεξε εκείνη του αμυντικού χαφ, καθώς το μόνο καθαρό εξάρι που υπάρχει αυτή τη στιγμή στο ρόστερ είναι ο Κουρμπέλης. Η απόφαση του Νταμπίζα πάρθηκε σε συνεννόηση με τη διοίκηση του Παναθηναϊκού.

Οι πράσινοι έχουν μπροστά τους δέκα ημέρες, μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου, όπου λήγει η προθεσμία για τις μεταγραφές ελεύθερων ποδοσφαιριστών. Μέχρι τότε, θα πρέπει να έχει βρεθεί ένας «κόφτης» για να καλυφθούν τα κενά που δημιουργήθηκαν στο ρόστερ. Εφόσον όμως υπάρξουν εξελίξεις και στο μέτωπο των “κομμένων”, με τα συμβόλαια των Μουνιέ και Οικονόμου, τότε μπορεί να γίνει η κίνηση και για σέντερ φορ, ο οποίος θα είναι στην ιεραρχία πίσω από τον Μακέντα και μπροστά από τον νεαρό Περέα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.