ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

“Φουλάρει” για χαφ και περιμένει… εξελίξεις για φορ

Ο Νίκος Νταμπίζας θέλει να κλείσει το θέμα του χαφ και παράλληλα περιμένει για εξελίξεις στο θέμα του φορ, που συνδέεται με τους Μουνιέ και Οικονόμου.

“Φουλάρει” για χαφ και περιμένει… εξελίξεις για φορ | panathinaikos24.gr

Τα οικονομικά δεδομένα του Παναθηναϊκού δεν επιτρέπουν πολλά «ανοίγματα». Γι’ αυτό και ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού κλήθηκε να επιλέξει, σύμφωνα με την «Πράσινη» σε ποια από τις δύο θέσεις θα ρίξει το βάρος για την ενίσχυση του ρόστερ. Εν τέλει, επέλεξε εκείνη του αμυντικού χαφ, καθώς το μόνο καθαρό εξάρι που υπάρχει αυτή τη στιγμή στο ρόστερ είναι ο Κουρμπέλης. Η απόφαση του Νταμπίζα πάρθηκε σε συνεννόηση με τη διοίκηση του Παναθηναϊκού.

Panathinaikos24 TV: “Οι κινήσεις του Γιοβάνοβιτς για τη μεταγραφική ενίσχυση – Τι περιμένουμε και τι ισχύει”
Panathinaikos24 TV: “Οι κινήσεις του Γιοβάνοβιτς για τη μεταγραφική ενίσχυση – Τι περιμένουμε και τι ισχύει” 4.035 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Οι πράσινοι έχουν μπροστά τους δέκα ημέρες, μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου, όπου λήγει η προθεσμία για τις μεταγραφές ελεύθερων ποδοσφαιριστών. Μέχρι τότε, θα πρέπει να έχει βρεθεί ένας «κόφτης» για να καλυφθούν τα κενά που δημιουργήθηκαν στο ρόστερ. Εφόσον όμως υπάρξουν εξελίξεις και στο μέτωπο των “κομμένων”, με τα συμβόλαια των Μουνιέ και Οικονόμου, τότε μπορεί να γίνει η κίνηση και για σέντερ φορ, ο οποίος θα είναι στην ιεραρχία πίσω από τον Μακέντα και μπροστά από τον νεαρό Περέα.

➡️ Γράψε το σχόλιο σου

Κάνε subscribe στo Newsletter του PANATHINAIKOS24

loading...

HIGHLIGHTS

close