ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΜΠΑΣΚΕΤ

Το πρόγραμμα του 2ου Τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος»

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ γνωστοποίησε το πρόγραμμα του 2ου τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος».

Το πρόγραμμα του 2ου Τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος»

Το 2ο τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» αναμένεται να πραγματοποιηθεί 21-22 Σεπτεμβρίου στο ΟΑΚΑ, με την ΚΑΕ Παναθηναϊκός να γνωστοποιεί το πρόγραμμα του τουρνουά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός:

«Αντίστροφα μετράει ο χρόνος για την έναρξη του 2ου τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος», εις μνήμην του ιστορικού ηγέτη του συλλόγου, του αείμνηστου Παύλου Γιαννακόπουλου.

Όπως έχει ήδη γνωστοποιηθεί, τρεις σπουδαίες ευρωπαϊκές ομάδες, η Maccabi FOX Tel Aviv, η Fenerbahce Beko και η AX Armani Exchange Olimpia Milan, ανταποκρινόμενες θετικά στην πρόσκληση του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ, θα βρεθούν στην Αθήνα το διήμερο 21-22 Σεπτεμβρίου συμμετέχοντας σε ένα σπουδαίο τουρνουά, το οποίο καθιερώνεται πλέον ως θεσμός.

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 47.944 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Υπενθυμίζεται πως πέραν του αγωνιστικού σκέλους, αρκετές ακόμη ενέργειες θα λάβουν χώρα το συγκεκριμένο διήμερο με αποκορύφωμα τα αποκαλυπτήρια του λαβάρου του αείμνηστου Θανάση Γιαννακόπουλου, το οποίο θα κοσμεί για πάντα την οροφή του ΟΑΚΑ δίπλα σε εκείνο του Παύλου Γιαννακόπουλου.

Επίσης, στο πλαίσιο του 2ου τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος», η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ θα βραβεύσει τον πρόεδρο της Maccabi FOX Tel Aviv, Σιμόν Μιζράχι για τα 50 χρόνια προσφοράς του στην «Ομάδα του Λαού» και συνολικά στο ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Το πρόγραμμα του τουρνουά:

Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου

16.45: Fenerbahce Beko–AX Armani Exchange Olimpia Milan 19.00: Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ-Maccabi FOX Tel Aviv

Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου

15.45: Μικρός Τελικός 18.00: Μεγάλος Τελικός

Σημειώνεται πως τα εισιτήρια του 2ου τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» θα τεθούν σε κυκλοφορία τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου, ενώ οι κάτοχοι των καρτών διαρκείας θα μπορούν να εισέλθουν στο γήπεδο με αυτές».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.