ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΤΑΣΟΣ ΝΙΚΟΛΟΓΙΑΝΝΗΣ

Μίλησε σαν πολιτικός, η αξία της… σιωπής!

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει στο panathinaikos24.gr για τις σημερινές τοποθετήσεις του Νίκου Νταμπίζα και για το γεγονός ότι δεν έγινε σοφότερος απ' όσα άκουσε από τον τεχνικό διευθυντή του Παναθηναϊκού.

Μίλησε σαν πολιτικός, η αξία της… σιωπής! | panathinaikos24.gr

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει στο panathinaikos24.gr για τις σημερινές τοποθετήσεις του Νίκου Νταμπίζα και για το γεγονός ότι δεν έγινε σοφότερος απ’ όσα άκουσε από τον τεχνικό διευθυντή του Παναθηναϊκού.

Ο Νίκος Νταμπίζας δεν ξέρω αν θα κάνει καριέρα σαν τεχνικός διευθυντής (μέχρι τώρα έχει την πετυχημένη πρώτη του χρονιά στον Παναθηναϊκό, την αποτυχημένη δεύτερη και το αποτυχημένο πέρασμά του από την Ομόνοια), αλλά σίγουρα για πολιτικός κάνει. Διότι σήμερα μίλησε περίπου δύο ώρες και επί της ουσίας δεν είπε τίποτα.

Είπε τις λέξεις «αξιολόγηση» και «νόρμα» (για τα συμβόλαια) πολλές φορές και όπως και οι πολιτικοί μίλαγε, μίλαγε και δεν είπε τίποτα … Δεν γίναμε σοφότεροι. Ασφαλώς προς το τέλος της συνέντευξης είχε να πει μία καλή κουβέντα για τον Γιάννη Αλαφούζο (που τον προσέλαβε), αναφέρθηκε στα νέα παιδιά και τόνισε ότι για όλους δίνεται στις ανανεώσεις,  το ίδιο ποσό. Είπε ότι το μπάτζετ του Παναθηναϊκού (του Παναθηναϊκού επαναλαμβάνω… ) είναι 3,4 εκ ευρώ και τις άλλες 700.000 ευρώ των «κομμένων» τις έχει αναλάβει προσωπικά ο Αλαφούζος.

Γενικά τα παρουσίασε όλα ωραία. Ακόμα και το γεγονός, ότι ο Παναθηναϊκός δεν έχει κλασικό αμυντικό χαφ πίσω από τον Κουρμπέλη, έχει τρεις επιθετικούς, αλλά κανέναν που να μπορεί να αντικαταστήσει τον Μακέντα. Δεν ήταν προτεραιότητες είπε στον σχεδιασμό και το θέμα είναι να είναι εντάξει ο προϋπολογισμός.

Επιβεβαίωσε, ότι μιλάει κάθε μέρα με τον Αλαφούζο και ότι έχει προβληματιστεί ο ιδιοκτήτης για το ξεκίνημα της ομάδας και όσες ερωτήσεις και αν του έγιναν για την ανισορροπία στο ρόστερ, είχε την ίδια… κασέτα.

Όσο για το αν η ομάδα θα πάρει κάποιον παίκτη, άφησε ένα παράθυρο ανοιχτό, αν και εφόσον είναι οι απαιτήσεις του παίκτη στα πενιχρά οικονομικά του Παναθηναϊκού.

Και φυσικά καμία ανάληψη ευθυνών, για το γεγονός, ότι πέρασε ένα ολόκληρο καλοκαίρι και δεν βρήκε ο ίδιος λύση με τους περισσότερους «κομμένους». Είπαμε για τον Νίκο Νταμπίζα δεν βλέπω να υπάρχει πρόβλημα. Και μάλιστα μετά, έμαθα ότι έκανε και παράπονα για την κριτική… Δηλαδή θα έπρεπε σήμερα να είχε κάνει τέτοιο ξεκίνημα ο Παναθηναϊκός και να γράφαμε όλοι ότι όλα είναι καλά και δεν υπάρχει κανένα κενό στα χαφ και στην επίθεση, το οποίο είναι πιθανό να φανεί στην πορεία. Και ότι ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού, που αποδέχθηκε να έρθει στην ομάδα με το μπάτζετ, που του έδωσε ο Γιάννης Αλαφούζος, τα έχει καταφέρει περίφημα…

Δεν θα σχολιάσω δε καν αυτό που είπε για τις συζητήσεις με τον Μπουζούκη για την ανανέωση του συμβολαίου του : «Κάποια στιγμή μιλώντας με τον Γιάννη, του είχαμε πει ότι αν δημοσιοποιούσαμε πράγματα, δεν θα μπορούσες να κινηθείς εύκολα στο δρόμο». Αυτό είπε ο Νίκος Νταμπίζας και ότι καταλάβατε, καταλάβατε….

Κατά τα άλλα η ζωή συνεχίζεται. Καληνύχτα και όνειρα γλυκά.

➡️ Γράψε το σχόλιο σου

Κάνε subscribe στo Newsletter του PANATHINAIKOS24

HIGHLIGHTS

READ MORE

close