Βρεθήκαμε στην παρουσίαση της Take Two Interactive για τη νέα κυκλοφορία της σειράς ΝΒΑ 2Κ στο Λονδίνο, η οποία έγινε φέτος στα γραφεία του ΝΒΑ στο Kensington. Εκεί είχαμε την ευκαιρία τόσο να δοκιμάσουμε το παιχνίδι, όσο και να παραβρεθούμε στην παρουσίαση των βασικών στοιχείων του παιχνιδιού από τον επικεφαλής producer του παιχνιδιού Erick Boenisch. Πέρα από τη νέα αφήγηση της κεντρικής ιστορίας του παίκτη, που φέτος γίνεται με τη βοήθεια ενός στούντιο του Χόλιγουντ κι υπό την παραγωγή/επίβλεψη του Λεμπρόν Τζέιμς, όλοι εστίασαν στο σημαντικότερο και βασικότερο κομμάτι που δέχθηκε αλλαγή στο συγκεκριμένο mode. Έγινε γνωστό πως πλέον ο παίκτης έχει πλέον ταβάνι στο ranking του παιχνιδιού το 95. Από εκεί και πέρα η οποιαδήποτε άνοδος ή πτώση μέχρι το 99 θα αξιολογείται από τους ανθρώπους του παιχνιδιού με τον κ. Boenisch να υπόσχεται πως θα γίνεται με τους υπέυθυνους να λαμβάνουν υπόψη αντικειμενικά κριτήρια αλλά και τη συμμετοχή του παίκτη στα events του παιχνιδιού. Επίσης τονίστηκε επανειλημμένως πως η πρόοδος μέχρι τον -πλέον μαγικό- αριθμό 95 θα γίνεται πολύ πιο γρήγορα.

Αλλαγές θα έχουμε και στο κομμάτι του Neighbourhood, που συνοδεύει το κομμάτι της καριέρας. Πέρα από τα όποια μέρη που θα συνεχίσουν να υπάρχουν και να βοηθούν τον παίκτη στην εμφάνιση του, εισάγονται τα seasonal events με την μορφή του πάρκου να αλλάζει μορφή ανάλογα με την εποχή. Επίσης κάθε τριήμερο θα υπάρχουν νέα events που θα αντικατοπτρίζουν τα όσα γίνονται στον κόσμο.

Στο MyTeam οι αλλαγές είναι συγκεκριμένες κι αφορούν περισσότερο την ποικιλία των διαθέσιμων παικτών και τον τρόπο με τον οποίον θα μπορούν να διεξάγονται οι αγώνες. Βέβαια αποφεύχθηκε η οποιαδήποτε αναφορά σε loot boxes, τα οποία φάνηκαν σε ένα πρόσφατο trailer του παιχνιδιού, ενώ ο τρόπος απόκτησης των νέων, σπανιότερων καρτών έμεινε μυστικός. Ελάχιστα πράγματα έγιναν γνωστά και για το κομμάτι του MyGM, αν κι υπήρχαν οι υποσχέσεις για την ύπαρξη μιας ολοκαίνουργιας ιστορίας που θα μας συναρπάσει.

Τέλος, η 2Κ προσέθεσε φέτος αρκετές νέες κλασικές ομάδες στην λίστα των διαθέσιμων, με την παράσταση να κλέβουν οι all-decade teams, στις οποίες οι άνθρωποι του παιχνιδιού έχουν διαλέξει 14 από τους καλύτερους παίκτες της κάθε δεκαετίας, από τα 50’s μέχρι και τη σύγχρονη εποχή. Στο πρακτικό κομμάτι, ο αγώνας ανάμεσα σε 2 από αυτές τις ομάδες πάντως θα είναι κάπως πιο δύσκολος αφού οι ικανότητες των παικτών της κάθε εποχής έχουν μεταφερθεί αυτούσιες στο παιχνίδι κι η οποιαδήποτε κόντρα μάλλον θα ευνοεί τη νεότερη γενιά. Μετά το τέλος της δοκιμής, καθώς το ταξί μας μετέφερε στο αεροδρόμιο για την επιστροφή, οι σκέψεις συνέκλιναν στο ότι η συνολική εμπειρία ήταν μάλλον ευχάριστη.

Διαβάστε περισσότερα για το NBA 2K20 εδώ.

➡️ Γράψε το σχόλιο σου