ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Θα τα… ξαναπεί με Μουνιέ

Ο Παναθηναϊκός και ο Άντονι Μουνιέ αναμένεται να έχουν νέο ραντεβού τις επόμενες ημέρες, ώστε να βρεθεί η "χρυσή τομή" για το διαζύγιο.

Θα τα... ξαναπεί με Μουνιέ

Αρκετά πιθανό είναι το σενάριο για το άνοιγμα νέου κύκλου επαφών με τον Άντονι Μουνιέ στις προσεχείς ημέρες. Οι “πράσινοι” έχουν φτάσει τις συνομιλίες με τον Γάλλο εξτρέμ σε καλό επίπεδο και υπάρχει αισιοδοξία αναφορικά με την εύρεση οριστικής λύσης για το “διαζύγιο των δύο πλευρών”.

Σύμφωνα με την “Πράσινη”, Παναθηναϊκός και Μουνιέ αναμένεται να τα ξαναπούν με στόχο να γεφυρώσουν τις διαφορές τους, όσον αφορά την αποζημίωση που πρέπει να δοθεί στον Γάλλο ποδοσφαιριστή, με το τριφύλλι να προσπαθεί να επιτύχει συμφωνία με το μικρότερο κόστος.

Παράλληλα, συνεχίζεται η προσπάθεια και για τον Οικονόμου, ωστόσο η περίπτωσή του είναι πιο δύσκολη σε σχέση με την αντίστοιχη του Μουνιέ.

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 3.199 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.