ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στοίχημα: Δεν χάνουν οι “Οράνιε”!

Οι στοιχηματικές προτάσεις της ημέρας από το Betarades.gr

Στοίχημα: Δεν χάνουν οι “Οράνιε”!

Από το πρόγραμμα της Παρασκευής (06/09), ξεχωρίζουν οι αναμετρήσεις για τα Προκριματικά του Euro 2020 με το Betarades.gr να έχει ξεχωρίσει τρεις δυνατές προτάσεις στοιχήματος για εσάς. Με εννέα αναμετρήσεις συνεχίζονται οι προκριματικοί αγώνες για το Euro του επόμενου καλοκαιριού, με τη μάχη Γερμανία – Ολλανδία να κεντρίζει το ενδιαφέρον, ενώ σήμερα ξεκινά η δεύτερη φάση των ομίλων στο Μουντομπάσκετ της Κίνας. Πριν περάσουμε στην ανάλυση των αγώνων, μη ξεχνάτε ότι στο site μας μπορείτε να βρείτε χρήσιμες πληροφορίες για καζίνο δωρεάν φρουτάκια. Ας δούμε τώρα τα προγνωστικά μας!

Φορμαρισμένοι οι “Οράνιε”

Στις 21:45, στο Στάδιο Volkspark του Αμβούργου η Γερμανία υποδέχεται την Ολλανδία για τα προκριματικά του Euro 2020.

Τα “παντσερ” σε τρεις αναμετρήσεις για τον 3ο όμιλο μετρούν ισάριθμες νίκες. Επικράτησαν στην έδρα της Λευκορωσίας με 0-2, διέλυσαν την Εσθονία με 8-0, ενώ νωρίτερα πήραν σπουδαία νίκη στο Άμστερνταμ με σκορ 2-3!  Συναρπαστική η αναμέτρηση του Μαρτίου, με τους Γερμανούς να προηγούνται 0-2 με γκολ των Σανέ και Γκναμπρί στο πρώτο ημίχρονο, τους Ολλανδούς να ισοφαρίζουν με σκόρερ τους Ντεπάι και Ντε λίχτ, αλλά τον Σουλτζ να σκοράρει το καθοριστικό τέρμα στο 90’. Πάνω κάτω ο ρυθμός, μεγάλες ευκαιρίες εκατέρωθεν, χόρτασε θέαμα το κοινό. Οι Ολλανδοί έχουν δώσει μόνο δύο αγώνες για τον 3ο όμιλο. Πέραν της ήττας από τη Γερμανία επικράτησαν άνετα της Λευκορωσίας εντός έδρας με 4-0. Τον Ιούνιο αγωνίστηκαν στο Final Four του Nations League, όπους αφού απέκλεισαν στην παράταση την Αγγλία με 3-1, ηττήθηκαν από τους οικοδεσπότες Πορτογάλους με 1-0 στον τελικό.

Σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση τα αστέρια των Ολλανδών, οι Γερμανοί έχουν απουσίες. Επιλογή με αξία το Χ2, σε απόδοση 1.90. 

“Κλειστό” το ματς στο ΓΣΠ

Στις 19:00, στη Λευκωσία η Κύπρος υποδέχεται το Καζακστάν για την 5η αγωνιστική των προκριματικών του EURO 2020.

Στον 9ο όμιλο η Κύπρος έχει μόλις μία νίκη σε τέσσερις αναμετρήσεις και αυτή απέναντι στο αδύναμο Σαν Μαρίνο (5-0 εντός). Στα υπολοιπα παιχνίδια ηττήθηκε κατά σειρά από Βέλγιο (0-2 εντός), Σκωτία (2-1 εκτός) και Ρωσία (1-0 εκτός).

Το Καζακστάν μετρά δύο νίκες και ισάριθμες ήττες στον όμιλο. Επικράτησε εντός έδρας της Σκωτίας με 3-0 και του Σαν Μαρίνο με 4-0, αλλά ηττήθηκε από τη Ρωσία (0-4 εντός) και το Βέλγιο (3-0 εκτός).

Η κοινή στατιστική συμπεριφορά των δύο ομάδων είναι το No Goal, που επιβεβαιώθηκε στις 7 από τις 8 αναμετρήσεις τους. Σε απόδοση 1.82 αξίζει το ποντάρισμά μας. 

Ανώτεροι οι Ισπανοί

Στις 15:30, στη Γουχάν, διεξάγεται η αναμέτρηση Ισπανία – Ιταλία για τη 2η φάση των ομίλων στο Μουντομπάσκετ της Κίνας.

Οι Ίβηρες πέτυχαν στο ρελαντί το 3/3 στον όμιλό τους, με νίκες επί της Τυνησίας (101-62), του Πουέρτο Ρίκο (73-63) και του Ιράν (73-65). Δεν ανέβασαν στροφές παρά μόνο σε μικρά χρονικά διαστήματα και ο coach Σκαρίολο είχε την ευκαιρία να κρατήσει φρέσκους τους αστέρες του, προχωρώντας σε εκτεταμένο rotation σε όλες τις παραπάνω αναμετρήσεις.

Η Ιταλία αφού αρχικά συνέτριψε τις Φιλιππίνες (108-62) και την Ανγκόλα (92-61), δεν κατάφερε να κοιτάξει στα μάτια τους Σέρβους, από τους οποίους ηττήθηκε σχετικά εύκολα με 77-92.

Ως μονάδες οι δύο ομάδες δεν απέχουν πολύ σε ποιότητα, όμως οι Ισπανοί έχουν τη χημεία και την εμπειρία να πάρουν τη νίκη που ισοδυναμεί με πρόκριση στην 8αδα. Επιλογή μας η νίκη των Ισπανών με χάντικαπ -5.5.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας. Μπορείτε, παράλληλα, να επισκεφθείτε το κανάλι μας στο Youtube και να βρείτε τις εκπομπές μας για το ελληνικό και διεθνές ποδόσφαιρο, αλλά και για όλα τα μεγάλα αθλητικά γεγονότα σε παγκόσμιο επίπεδο.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...