ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Τι ισχύει για την τιμωρία του Κουρμπέλη

Ο Δημήτρης Κουρμπέλης θα εκτίσει την ποινή του στο ματς με τον Άρη.

Τι ισχύει για την τιμωρία του Κουρμπέλη

Το μεσημέρι της Παρασκευής γνωστοποιήθηκε η τιμωρία του Δημήτρη Κουρμπέλη για την αποβολή του στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης της δεύτερης αγωνιστικής με τον ΟΦΗ στο ΟΑΚΑ. Ο Κουρμπέλης θα εκτίσει την ποινή του στο ματς που ακολουθεί της διακοπής, κόντρα στον Άρη στη Θεσσαλονίκη, ενώ θα βρίσκεται στη διάθεση του Δώνη για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ.

Μετά τη γνωστοποίηση της τιμωρίας του Κουρμπέλη υπήρξαν ορισμένες απορίες, καθώς μέχρι πρότινος προβλεπόταν διπλασιασμός της ποινής σε αρχηγούς ομάδων. Ωστόσο, ο φετινός πειθαρχικός κώδικας που ισχύει στην τρέχουσα σεζόν δεν προβλέπει κάτι τέτοιο, οπότε ο Κουρμπέλης θα τεθεί νοκ άουτ για μία αγωνιστική, προλαβαίνοντας το ματς με τον Ολυμπιακό.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.