ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το… σκάνδαλο με Κουρμπέλη

Όποιος βιάζεται, σκοντάφτει, λέει ο λαός. Και το παραπάνω ισχύει σε αυτούς που πήγαν να κάνουν το άσπρο – μαύρο για την τιμωρία του Κουρμπέλη, αλλά η αλλαγή του κανονισμού φρόντισε να τους… προσγειώσει ανώμαλα.

Το… σκάνδαλο με Κουρμπέλη

Όποιος βιάζεται, σκοντάφτει, λέει ο λαός. Και το παραπάνω ισχύει σε αυτούς που πήγαν να κάνουν το άσπρο – μαύρο για την τιμωρία του Κουρμπέλη, αλλά η αλλαγή του κανονισμού φρόντισε να τους… προσγειώσει ανώμαλα.

Για τα θέσουμε το θέμα εξ’ αρχής στη σωστή του βάση, θα πρέπει, αρχικά, να κάνουμε όλοι την αυτοκριτική μας. Τόσο οι δημοσιογράφοι, όσο και ο Παναθηναϊκός έκαναν λάθος με τον κανονισμό, γι αυτό και μέχρι τώρα γινόταν λόγος για απουσία δυο αγώνων, άρα με Αρη και Ολυμπιακό, του Δημήτρη Κουρμπέλη μετά την κόκκινη που αντίκρισε στο ματς με τον ΟΦΗ. Πάμε παρακάτω…

Ο παραπάνω κανονισμός, από φέτος δεν ισχύει. Ο αρχηγός μιας ομάδας δε διπλασιάζει την ποινή του. Αυτό σημαίνει ότι ο Κουρμπέλης θα λείψει μόνο για ένα ματς. Δε θα παίξει, δηλαδή, με Αρη, αλλά θα είναι διαθέσιμος στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Τόσο απλά, τόσο κατανοητά.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 70.477 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Από πού κι ως που, λοιπόν, όλο αυτό βαφτίζεται «σκάνδαλο»; Είναι σκάνδαλο η εφαρμογή των κανονισμών ή κάποιοι βιάστηκαν για να ρίξουν τα πυρά τους στον Παναθηναϊκό και να διαμορφώσουν κλίμα. Θαρρείς και η πράσινη ΠΑΕ είναι τόσο δυνατή, που έχει στήσει δική της παράγκα και είναι στα κέντρα αποφάσεων, όπως έκαναν άλλοι για πολλά χρόνια και οδήγησαν το ελληνικό ποδόσφαιρο στην απαξίωση και στα σημερινά χάλια. Ας σοβαρευτούμε όλοι μας και ας ηρεμήσουμε…

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...