ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Lifestyle

Μας πήρε τα μυαλά: Η Άννα Κορακάκη με κίτρινο, μικρό μπικίνι σε παραλία του Ρίο (pics)

Άννα Κορακάκη: Η Ελληνίδα Ολυμπιονίκης και Παγκόσμια Πρωταθλήτρια της σκοποβολής βρίσκεται αυτές τις ημέρες στο μαγευτικό Ρίο Ντε Τζανέιρο της Βραζιλίας για τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις.

Μας πήρε τα μυαλά: Η Άννα Κορακάκη με κίτρινο, μικρό μπικίνι σε παραλία του Ρίο (pics)

Άννα Κορακάκη: Η Ολυμπιονίκης της σκοποβολής “έκλεψε” τις εντυπώσεις, ποζάροντας σε παραλία του Ρίο Ντε Τζανέιρο.

Άννα Κορακάκη: Η Ελληνίδα Ολυμπιονίκης και Παγκόσμια Πρωταθλήτρια της σκοποβολής βρίσκεται αυτές τις ημέρες στο μαγευτικό Ρίο Ντε Τζανέιρο της Βραζιλίας για τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις. Φυσικά, η ίδια καταφέρνει να αφήνει για λίγο το πιστόλι και να απολαμβάνει τις υπέροχες παραλίες της βραζιλιάνικης πόλης. Σε μία από τις εξορμήσεις της στην παραλία, η Άννα Κορακάκη ανέβασε φωτογραφία η οποία «σάρωσε» σε likes και σχόλια, καθώς πόζαρε με το κίτρινο μπικίνι της και ανέδειξε το καλλίγραμμο σώμα της.

Δείτε τις φωτογραφίες της Άννας Κορακάκη στην παραλία του Ρίο

 
 

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE