ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Φιλικό, ξε… φιλικό το ταλέντο δεν κρύβεται!

Ο Δημήτρης Κοντός γράφει από την Πορταριά για το πρώτο φιλικό του Παναθηναϊκού απέναντι στον Ηρακλή.

Φιλικό, ξε… φιλικό το ταλέντο δεν κρύβεται!

Ο βήχας και ο έρωτας δεν κρύβονται όπως λέει και ο λαός, Ε, κάπως έτσι είναι και με το ταλέντο. Αν το έχεις θα φανεί με την πρώτη ευκαιρία. Εντάξει, δεν περιμέναμε το φιλικό με τον Ηρακλή στην Πορταριά για να δούμε κάποια πράγματα για παίκτες εγνωσμένης αξίας, ωστόσο, δεν μπορείς να μη σταθείς σε κάποια στοιχεία που είδαμε στο πρώτο ξεμούδιασμα της χρονιάς. Καταρχήν, για να βάλουμε τα πράγματα σε μια ρεαλιστική σειρά θα πρέπει να ξεκαθαρίσουμε κάτι.

Δείτε τη συνέχεια εδώ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...