ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Η FIBA δικαίωσε τους Λιθουανούς, αλλά…

Μόνο... ηθική ικανοποίηση μπορούν να λάβουν οι Λιθουανοί.

Η FIBA δικαίωσε τους Λιθουανούς, αλλά...

Χαμός έγινε στα τελευταία δευτερόλεπτα της αναμέτρησης της Λιθουανίας με τη Γαλλία. Οι Λιθουανοί έκαναν επίσημη διαμαρτυρία στη FIBA για τη φάση στην οποία οι διαιτητές δεν είδαν το παραμικρό σε ξεκάθαρη παράβαση του Γκομπέρ στην προσπάθεια του Βαλαντσιούνας.

Ο κόουτς Αντομάιτις εξερράγη στη συνέντευξη Τύπου και ουσιαστικά επιβεβαίωσε το ότι η ομάδα θα κινηθεί στη FIBA. Εν τέλει, οι Λιθουανοί βρήκαν το δίκιο τους, αλλά όχι σε πρακτικό επίπεδο, καθώς το αποτέλεσμα του αγώνα με τους Γάλλους δεν θα αλλάξει, ωστόσο τιμωρήθηκαν οι διαιτητές που σφύριξαν το εν λόγω ματς.

Οι Γάλλοι επικράτησαν των Λιθουανών με 78-75 και πήραν την πρόκριση στα προημιτελικά, αφήνοντας εκτός τη “Λιέτουβα”.

Χαμός με τον Σβεντ – Ποιοι είναι κοντά στην υπογραφή του
Χαμός με τον Σβεντ – Ποιοι είναι κοντά στην υπογραφή του 29.514 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...
ΣΧΟΛΙΑ