ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στοίχημα: Κερδίζει το σκανδιναβικό ντέρμπι η Σουηδία

Οι στοιχηματικές προτάσεις της ημέρας από το Betarades.gr

Στοίχημα: Κερδίζει το σκανδιναβικό ντέρμπι η Σουηδία

Κυριακή (08/09) σήμερα, το κουπόνι του πάμε στοίχημα παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς συνεχίζονται οι μάχες για τα προκριματικά του Euro 2020, ενώ παράλληλα υπάρχει αγωνιστική δράση και στο Μουντομπάσκετ. Εμείς έχουμε ξεχωρίσει τρεις επιλογές σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ, τις οποίες θα δούμε λίγο παρακάτω. Πριν περάσουμε όμως στην ανάλυση των αγώνων, μην ξεχνάτε, ότι στο Betarades.gr, μπορείτε να βρείτε αναλυτικούς οδηγούς για όλες τις εταιρίες στοιχημάτων.

Κρίσιμη μάχη ανάμεσα σε Σουηδία και Νορβηγία

Θα ξεκινήσουμε τις σημερινές προτάσεις στοιχήματος από τα προκριματικά του Euro 2020 και το ντέρμπι ανάμεσα σε Σουηδία και Νορβηγία. Τη δεδομένη χρονική στιγμή η Σουηδία είναι στη 2η θέση του ομίλου όντας στο -5 από την Ισπανία και στο +2 από τη Νορβηγία, επομένως γίνεται ευκόλως κατανοητό, πως οι δυο ομάδες παίζουν σήμερα για τη 2η θέση του ομίλου και την πρόκριση στην επόμενη φάση. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από το 0-4 επί των Νήσων Φερόε, ενώ η Νορβηγία στο τελευταίο της παιχνίδι κέρδισε με 2-0 τη Μάλτα. Θεωρούμε πως οι Σουηδοί έχουν περισσότερη ποιότητα και μεγαλύτερη εμπειρία σε τέτοιου είδους παιχνίδια και θα τους στηρίξουμε, επιλέγοντας τον άσσο σε απόδοση 2.00.

Ανεβασμένη η Ρίο Άβε

Συνεχίζουμε με την αναμέτρηση Ρίο Άβε – Γκιμαράες. Πολύ καλά δείγματα έχει αφήσει μέχρι στιγμής η Ρίο Άβε, καθώς μετά από τρία παιχνίδια έχει απολογισμό δυο νίκες και μια ήττα, ενώ στο τελευταίο χρονικά παιχνίδι επικράτησε με 2-3 στην έδρα της Σπόρτινγκ. Η Γκιμαράες από την πλευρά της μετράει δυο ισοπαλίες και μια ήττα μέχρι στιγμής, δείχνει να έχει θέματα να λύσει, ενώ μακριά από το “σπίτι” της αποδυναμώνεται ακόμη περισσότερο. Πιστεύουμε πως εύκολα ή δύσκολα οι γηπεδούχοι θα φτάσουν στη νίκη κι επιλογή μας θα αποτελέσει ο άσσος σε απόδοση 1.85.

Έπιασε “ταβάνι” η Πολωνία

Ολοκληρώνουμε με Μουντομπάσκετ και το παιχνίδι ανάμεσα σε Πολωνία και Αργεντινή. Οι Πολωνοί έχουν αφήσει εξαιρετικές εντυπώσεις μέχρι στιγμής, στο τελευταίο παιχνίδι τους κέρδισαν και τη Ρωσία, ωστόσο από εδώ και πέρα ξεκινάει το… δύσκολο πρόγραμμα και δεν αναμένεται να συνεχίσουν στους ίδιους ρυθμούς. Η Αργεντινή από την πλευρά της συνεχίζει αήττητη τις υποχρεώσεις της, είναι πολύ πιο έμπειρη και ταλαντούχα ομάδα και πιστεύουμε πως σήμερα θα το αποδείξει και εντός του γηπέδου. Περιμένουμε άνετη επικράτηση των Αργεντίνων κι επιλογή μας θα αποτελέσει το Αργεντινή -7,5 σε απόδοση 1.85.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας. Μπορείτε, παράλληλα, να επισκεφθείτε το κανάλι μας στο Youtube και να βρείτε τις εκπομπές μας για το ελληνικό και διεθνές ποδόσφαιρο, αλλά και για όλα τα μεγάλα αθλητικά γεγονότα σε παγκόσμιο επίπεδο.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...