ΚΛΕΙΣΙΜΟ
PAO ALIVE

Σήμερα η παράσταση για το PAO Alive

Η παράσταση θα λάβει χώρα σήμερα το βράδυ στην Πετρούπολη.

Σήμερα η παράσταση για το PAO Alive

Στις 21:00, στο Θεάτρο Πέτρας στην Πετρούπολη θα λάβει χώρα η θεατρική παράσταση “Ο Τζόνι πήρε τ’ όπλο του” η οποία θα έχει έντονο… Παναθηναϊκό ενδιαφέρον.

Ο ηθοποιός Τάσος Ιορδανίδης, ανταποκρινόμενος στο κάλεσμα του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, είχε αναφέρει ότι το 50% των καθαρών εσόδων της σημερινής παράστασης θα διατεθούν στο PAO Alive.

Ο ηθοποιός είχε αναφέρει τα εξής:

Παναθηναϊκός: Οι πιθανότητες μεταγραφής και ο Αϊτόρ
Παναθηναϊκός: Οι πιθανότητες μεταγραφής και ο Αϊτόρ 16.112 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Ο αθλητισμός είναι πολιτισμός. Πήρα αυτή την πρωτοβουλία γιατί αισθάνομαι ότι μέσω του θεάτρου και μέσω της συνολικής προσπάθειας για την πραγμάτωση του Pao Alive, μπορούμε να περάσουμε μηνύματα. Σημαντικά μηνύματα για όλους μας και κυρίως για τις γενιές που έρχονται.Ένα από αυτά είναι ότι ο άνθρωπος έχει τη δύναμη να αλλάξει τις ισορροπίες και να διαμορφώσει τις συνθήκες για ένα καλύτερο αύριο. Αρκεί να συνειδητοποιήσει ότι το ”μαζί” και η συνεργασία είναι απαραίτητα για την υλοποίηση των ονείρων και των οραμάτων.

Ο ελληνικός αθλητισμός μας έχει προσφέρει μεγάλες χαρές και ο Παναθηναϊκός σε πολλές από αυτές έχει βάλει την υπογραφή του φαρδιά-πλατιά.Από το μετερίζι μου λοιπόν, από το χώρο του θεάτρου, μέσω της παράστασης ”Ο Τζόνι πήρε τ’ όπλο του” στην Πετρούπολη στις 8 Σεπτεμβρίου, θα γίνουμε μέρος αυτής της προσπάθειας, διαθέτοντας το 50 τοις εκατό των καθαρών εσόδων της συγκεκριμένης βραδιάς».

loading...