ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Φαν’τ Σιπ: “Είναι θέμα νοοτροπίας”

Οι δηλώσεις του ομοσπονδιακού τεχνικού, Τζον Φαν'τ Σιπ μετά την ισοπαλία με το Λιχτενστάιν.

Φαν'τ Σιπ:

«Είναι σαφές ότι όταν εσύ δεν μετατρέπεις τις ευκαιρίες σου σε γκολ θα το δεχτείς, αφού οι αντίπαλοί μας στη μοναδική τους ευκαιρία που είχαν, πέντε λεπτά πριν το τέλος, σκόραραν. Είναι θέμα νοοτροπίας. Είμαστε με την ομάδα δέκα μέρες, αυτά που έδειξαν τα παιδιά στην προπόνηση δεν τα έδειξαν μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Πρέπει να παίζουμε μέσα στο γήπεδο όπως μπορούμε- ξέρουμε πως μπορούμε να τα πάμε πολύ καλύτερα».

Για το τι είπε στους παίκτες: «Τους είπα πως την ποιότητα και τη νοοτροπία πρέπει να τη βγάζουμε στο γήπεδο. Έχουμε πει να υποστηρίζουμε ο ένας τον άλλον και να βοηθάμε όπως μπορούμε αλλά, δεν τα κάναμε και αυτό πρέπει να διορθώσουμε».

Για το τι πρέπει να γίνει: «Πρέπει να γίνει μία επανεκκίνηση, πρέπει να βρούμε τους ποδοσφαιριστές που θέλουμε, που έχουν ποιότητα και μέλλον. Είμαστε εδώ για να βελτιώσουμε τα πάντα».

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 71.456 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για την απουσία του κόσμου: «Αυτό γίνεται εδώ και πολύ καιρό και είναι αποτέλεσμα της γενικότερης εμφάνισης. Ο κόσμος γύρισε την πλάτη στην ομάδα, καθώς δεν πιστεύει στους ποδοσφαιριστές. Φτάσαμε σε ένα σημείο που πρέπει να πιούμε το πικρό ποτήρι για να κάνουμε μια επανεκκίνηση».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...