ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Θέλει να δει άνοδο από τρεις ο Νταμπίζας

Ο Νίκος Νταμπίζας περιμένει από τρεις ποδοσφαιριστές του τριφυλλιού να ανεβάσουν την απόδοσή τους, ώστε ο Παναθηναϊκός να μπει σε διαδικασία συζητήσεων για την ανανέωση των συμβολαίων τους.

Θέλει να δει άνοδο από τρεις ο Νταμπίζας

Ο Παναθηναϊκός δεν μπήκε καθόλου καλά στο νέο πρωτάθλημα, συγκεντρώνοντας έναν βαθμό σε δύο αναμετρήσεις. Τα αποτελέσματα αυτά έχουν φέρει προβληματισμό στον Νίκο Νταμπίζα, ο οποίος σύμφωνα με το δημοσίευμα της LiveSport θα ήθελε να δει άμεση άνοδο στην απόδοση τριών ποδοσφαιριστών, ούτως ώστε να μπει σε διαδικασία συζητήσεων για την ανανέωση των συμβολαίων τους.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, οι Κουρμπέλης, Ινσούα, Γιόχανσον, Διούδης και Δώνης έχουν συμβόλαια που λήγουν είτε τον χειμώνα, είτε το επόμενο καλοκαίρι. Κι αν για τους Κουρμπέλη και Ινσούα θα υπάρξει προσπάθεια για την ανανέωση των συμβολαίων τους, αυτό δεν είναι δεδομένο για τους Διούδη, Δώνη και Γιόχανσον.

Ο Νταμπίζας ουσιαστικά ζητά… αποδείξεις από τους εν λόγω ποδοσφαιριστές σε αγωνιστικό επίπεδο, ειδάλλως, το τριφύλλι δύσκολα θα μπει σε διαδικασία συζητήσεων μαζί τους.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 16.956 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.