ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Θέλει να δει άνοδο από τρεις ο Νταμπίζας

Ο Νίκος Νταμπίζας περιμένει από τρεις ποδοσφαιριστές του τριφυλλιού να ανεβάσουν την απόδοσή τους, ώστε ο Παναθηναϊκός να μπει σε διαδικασία συζητήσεων για την ανανέωση των συμβολαίων τους.

Θέλει να δει άνοδο από τρεις ο Νταμπίζας | panathinaikos24.gr

Ο Παναθηναϊκός δεν μπήκε καθόλου καλά στο νέο πρωτάθλημα, συγκεντρώνοντας έναν βαθμό σε δύο αναμετρήσεις. Τα αποτελέσματα αυτά έχουν φέρει προβληματισμό στον Νίκο Νταμπίζα, ο οποίος σύμφωνα με το δημοσίευμα της LiveSport θα ήθελε να δει άμεση άνοδο στην απόδοση τριών ποδοσφαιριστών, ούτως ώστε να μπει σε διαδικασία συζητήσεων για την ανανέωση των συμβολαίων τους.

Παναθηναϊκός: Η ώρα του Μπρινιόλι
Παναθηναϊκός: Η ώρα του Μπρινιόλι 6.262 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, οι Κουρμπέλης, Ινσούα, Γιόχανσον, Διούδης και Δώνης έχουν συμβόλαια που λήγουν είτε τον χειμώνα, είτε το επόμενο καλοκαίρι. Κι αν για τους Κουρμπέλη και Ινσούα θα υπάρξει προσπάθεια για την ανανέωση των συμβολαίων τους, αυτό δεν είναι δεδομένο για τους Διούδη, Δώνη και Γιόχανσον.

Ο Νταμπίζας ουσιαστικά ζητά… αποδείξεις από τους εν λόγω ποδοσφαιριστές σε αγωνιστικό επίπεδο, ειδάλλως, το τριφύλλι δύσκολα θα μπει σε διαδικασία συζητήσεων μαζί τους.

➡️ Γράψε το σχόλιο σου

Κάνε subscribe στo Newsletter του PANATHINAIKOS24

HIGHLIGHTS

READ MORE

close