ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Αθεράπευτα Παναθηναϊκός: “Εγώ γουστάρω να κερδίζει συνέχεια ο Παναθηναϊκός”

Μία από τις μεγάλες αγάπες του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα ήταν ο Παναθηναϊκός, για τον οποίο πάντα είχε κάτι να πει στις συνεντεύξεις το.

Αθεράπευτα Παναθηναϊκός:

Ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας “έφυγε” από τη ζωή σε ηλικία 62 ετών, αφήνοντας ένα μεγάλο κενό στην ελληνική μουσική. Ο εκλιπών μετρούσε πάνω από τρεις δεκαετίες στη δισκογραφία και τα lives, ενώ διέθετε και μια πολυσχιδή προσωπικότητα, έχοντας, εκτός από μουσικές, πολιτικές και αθλητικές ανησυχίες. Όσον αφορά το τελευταίο κομμάτι, από τις πρώτες συνεντεύξεις που έδωσε μέχρι πρόσφατα, δεν δίσταζε να κάνει αναφορές για τον αγαπημένο του Παναθηναϊκό, σχολιάζοντας την εικόνα της εκάστοτε ομάδας των “πρασίνων”.

“Το θέμα είναι να υπάρχει μόνο μια διάθεση για ξέσπασμα. Αλλά κάπου αυτό να σταματάει. Και εγώ γουστάρω να κερδίζει συνέχεια ο Παναθηναϊκός και να κάνω καζούρα στους φίλους μου τους Ολυμπιακούς. Αλλά ως εκεί. Οχι και να πλακωνόμαστε στις μπουνιές”, είχε αναφέρει σχετικά σε συνέντευξή του στο “Βήμα”, το 2012.

Ο Μαχαιρίτσας αγωνιούσε για τον Παναθηναϊκό και δεν έκρυβε την πίκρα του για την κατάσταση στην οποία είχε περιέλθει η ποδοσφαιρική ομάδα τα τελευταία χρόνια. Χαρακτηριστικά, είχε πει στο Newsbomb ότι το όνειρό του για το μέλλον του τριφυλλιού ήταν: “Να υπάρξει αρχικά κάτι να αλλάξει η κατάσταση… Ρε παιδί μου, μου έχει χαθεί η διάθεση ας πούμε να πάω στο γήπεδο και είναι δίπλα. Τυχαίνει και αυτό το μπάσκετ που πέφτει Παρασκευές και πάω και δουλεύω. Είναι άσχημο αυτό”.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 36.110 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Όσο για την αγαπημένη του “πράσινη” περίοδο; Ο Λαυρέντης είχε επιλέξει το τρελό διάστημα εκείνου του “μαγικού” Απρίλη του 1996: “Ξεχνιέται εκείνη η περίοδος; Με τίποτα! Κατ’ αρχήν πρέπει να σας πω ότι μία ημέρα πριν τον τελικό στο Παρίσι ήμουν στο ΟΑΚΑ για να δω το ντέρμπι με την ΑΕΚ. Ενδιάμεσα από το ματς με τον Αγιαξ και το ευρωπαϊκό στο Παρίσι, παίζαμε ουσιαστικά το πρωτάθλημα με την καλή ΑΕΚ του Μπάγεβιτς και είχαμε νικήσει με το γκολ του Μπορέλι με κεφαλιά-ψαράκι, καπαρώνοντας τον τίτλο”.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.