ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Λαυρέντης Μαχαιρίτσας: «Αν υπήρχε ασθενοφόρο θα υπήρχαν ελπίδες για τη ζωή του» αναφέρει η ΠΟΕΔΗΝ

Λαυρέντης Μαχαιρίτσας: Τρομερές καταγγελίες από την ΠΟΕΔΗΝ, η οποία με ανακοίνωση της ανέφερε πως αν υπήρχε ασθενοφόρο στο Κέντρο Υγείας Αλμυρού θα υπήρχαν ελπίδες για τη ζωή του αγαπημένου τραγουδιστή.

Λαυρέντης Μαχαιρίτσας: «Αν υπήρχε ασθενοφόρο θα υπήρχαν ελπίδες για τη ζωή του» αναφέρει η ΠΟΕΔΗΝ

Λαυρέντης Μαχαιρίτσας: Μια σοβαρή καταγγελία κάνει η ΠΟΕΔΗΝ με ανακοίνωσή της σήμερα, μετά τον θάνατο του τραγουδοποιού Λαυρέντη Μαχαιρίτσα τα ξημερώματα της Δευτέρας από καρδιακή προσβολή. Το ότι είναι ακάλυπτα από ασθενοφόρα τα Κέντρα Υγείας της Μαγνησίας δεν είναι νέο – η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Δημόσιων Νοσοκομείων (ΠΟΕΔΗΝ) έχει καταγγείλλει τα προβλήματα και τις δυσλειτουργίες, που προκαλούνται από τις ελλείψεις είτε οχημάτων είτε προσωπικού στις δομές της περιοχής, με ό,τι αυτό συνεπάγεται τελικά για τους κατοίκους και επισκέπτες.

«Για μια ακόμη φορά δεν υπήρχε ασθενοφόρο στο Κέντρο Υγείας Αλμυρού Βόλου. Για άλλη μια φορά, χθες το βράδυ, το Κέντρο Υγείας Αλμυρού, δεν είχε βάρδια» αναφέρει σήμερα η ΠΟΕΔΗΝ. Το ΕΚΑΒ ειδοποιήθηκε για επείγον περιστατικό από την περιοχή Πτελεού Μαγνησίας στις 04:27 το πρωί της Δευτέρας. Κινητή ιατρική μονάδα ξεκίνησε αμέσως αλλά όχι από το Κέντρο Υγείας Αλμυρού, που απέχει 30 χιλιόμετρα από τον Πτελεί αλλά από τον Βόλο!

Με δεδομένο ότι η απόσταση είναι 70 χιλιόμετρα και ότι μεγάλο μέρος της διαδρομής είναι επαρχιακός δρόμος αντιλαμβάνεται κάποιος εύκολα τον άθλο που έπρεπε να φέρουν εις πέρας οι διασώστες του ΕΚΑΒ. Το ασθενοφόρο έφτασε στον Πτελεό και στο σπίτι του καλλιτέχνη περίπου 45 λεπτά περίπου μετά την κλήση, δηλαδή περίπου στις 05:15. Παρά τις προσπάθειες ανάνηψης που έγιναν από τους διασώστες και τον ιατρό του ΕΚΑΒ ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας δεν επανήλθε.

Πρώτη δημοσκόπηση: Διέλυσε τα κοντέρ ο Αυτιάς…
Πρώτη δημοσκόπηση: Διέλυσε τα κοντέρ ο Αυτιάς… 11.523 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Εάν υπήρχε ασθενοφόρο στο Κέντρο Υγείας Αλμυρού θα έφτανε στο περιστατικό σε πολύ λιγότερο χρόνο και θα υπήρχαν ελπίδες για την ζωή του ασθενούς» τονίζει στην ανακοίνωσή της η ΠΟΕΔΗΝ. Σημειωτέον πως στο ΕΚΑΒ Βόλου είναι διαθέσιμα ανά οκτάωρο τρία ασθενοφόρα τα οποία κατά την ΠΟΕΔΗΝ δεν προλαβαίνουν να καλύψουν και τις ανάγκες των ορεινών περιοχών καθώς οι αποστάσεις είναι δυσπρόσιτες και μεγάλες.

Πηγή: pagenews

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.