ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Την Πέμπτη η παρουσίαση των μεταγραφικών αποκτημάτων του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός για την παρουσίαση των μεταγραφών.

Την Πέμπτη η παρουσίαση των μεταγραφικών αποκτημάτων του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός για την παρουσίαση των μεταγραφών.

Την Πέμπτη (12/9) στις 13:00 στο Dionysos Zonar’s θα λάβει χώρα η επίσημη παρουσίαση των νέων μεταγραφικών αποκτημάτων και του προπονητή του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ.

Στη «σκιά» του ιερού βράχου της Ακρόπολης, η ομάδα-σύμβολο της Αθήνας θα παρουσιάσει στους εκπροσώπους των Μ.Μ.Ε. τους νέους «αστέρες» της, οι οποίοι μετά την αρχική τους τοποθέτηση για την προσεχή αγωνιστική περίοδο, θα απαντήσουν στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 18.692 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Παναθηναϊκός της Αθήνας, το τριφύλλι της Ελλάδας, είναι πανέτοιμο να παρουσιάσει όπως τους αρμόζει τις μεταγραφές που έκαναν αίσθηση.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.