ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στοίχημα: “Διπλά” στα Βαλκάνια!

Οι στοιχηματικές προτάσεις της ημέρας από το Betarades.gr

Στοίχημα: “Διπλά” στα Βαλκάνια!

Από το πρόγραμμα της Τρίτης (10/09), ξεχωρίζουν οι αναμετρήσεις για τα Προκριματικά του Euro 2020 με το Betarades.gr να έχει ξεχωρίσει τρεις δυνατές προτάσεις στοιχήματος για εσάς. Κλείνει σήμερα το πρόγραμμα των προκριματικών του EURO 2020 με επτά αναμετρήσεις, ενώ στο Μουντομπάσκετ ξεκινά η φάση των προημιτελικών με δύο αγώνες. Πριν περάσουμε στην ανάλυση των αγώνων, μη ξεχνάτε ότι στο site μας μπορείτε να βρείτε τα πάντα για το κουπόνι οπαπ. Πάμε τώρα στην ανάλυση των προγνωστικών. 

Με κίνητρο και ποιότητα οι Τσέχοι

Στις 21:45, στην Ποντγκόριτσα, το Μαυροβούνιο υποδέχεται την Τσεχία για τον 1ο όμιλο των προκριματικών του EURO 2020.

Οι Μαυροβούνιοι βρίσκονται στην τελευταία θέση του ομίλου με μόλις δύο βαθμούς μετά από τέσσερις αναμετρήσεις και τέρματα 3-10. Ξεκίνησαν τα προκριματικά με την ικανοποιητική ισοπαλία 1-1 στη Βουλγαρία, ηττήθηκαν όμως στη συνέχεια με 1-5 από την Αγγλία. Τον Ιούνιο έμειναν στο 1-1 εντός με το Κόσσοβο και τρεις μέρες μετά έχασαν εύκολα στην Τσεχία με 3-0. Θετικό το πρόσωπο της ομάδας στο τελευταίο φιλικό (05/09), όταν και επικράτησαν της Ουγγαρία με 2-1.

Οι Τσέχοι μετά από τέσσερις αγώνες στον 1ο όμιλο, μετρούν δύο νίκες και δύο ήττες, με τέρματα 6-8. Συγκεκριμένα, ηττήθηκαν στην πρεμιέρα με το βαρύ 5-0 στην Αγγλία, τον Ιούνιο έκαναν το 2/2 εντός έδρας απέναντι σε Βουλγαρία (2-1) και Μαυροβούνιο (3-0), όμως το Σάββατο επέστρεψαν στις ήττες με το 2-1 (με ανατροπή) στο Κόσσοβο. Κατατάσσονται 3οι, στο -2 από το Κόσοβο, που είναι και ο κύριος ανταγωνιστής τους για τη 2η θέση.

Άτυχοι οι Τσέχοι στην ήττα του Σαββάτου, γνωρίζουν πως το σημερινό παιχνίδι είναι πολύ κρίσιμο για την υπόθεση πρόκριση. Διαθέτουν την ποιότητα και τη συνοχή να ξεπεράσουν το εμπόδιο των αδύναμων και (ουσιαστικά) βαθμολογικά αδιάφορων Μαυροβούνιων. Επιλογή το διπλό, σε απόδοση 2.26.

Σε καλή κατάσταση οι Ισλανδοί

Στις 21:45, στο Ελμπασάν, η Αλβανία υποδέχεται την Ισλανδία, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του 8ου προκριματικού ομίλου για το Euro 2020.

Οι Αλβανοί κατατάσσονται 4οι στον όμιλο με 6 βαθμούς, τέρματα 6-7 και στο -6 από την κορυφή, στην οποία βρίσκονται Γαλλία, Τουρκία και Ισλανδία. Ηττήθηκαν από την Τουρκία (0-2 εντός), την Ισλανδία (1-0 εκτός) και τη Γαλλία (4-1 εκτός), ενδιάμεσα επικράτησαν των αδύναμων του ομίλου, Ανδόρα (0-3) και Μοδαβία (2-0). Το Σάββατο είχαν ρόλο κομπάρσου απέναντι στους Γάλλους και το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν στο τελικό αποτέλεσμα στο 90’ με πέναλτι.

Η Ισλανδία μετρά τέσσερις νίκες και μία ήττα στον όμιλο και ισοβαθμεί στην κορυφή με 12 πόντους, υστερώντας σε διαφορά τερμάτων (8-5). Μοναδική τους ήττα το 4-0 στη Γαλλία, τον Ιούνιο επικράτησαν της Τουρκία (2-1 εντός) και το Σάββατο ξεπέρασαν εύκολα το εμπόδιο της Μολδαβίας (3-0 εντός).

Σε καλή αγωνιστική κατάσταση οι Σκανδιναβοί, “καίγονται” για τη νίκη αφού ο ανταγωνισμός στον όμιλο είναι έντονος. Έχουν την εμπειρία και την ποιότητα να περάσουν νικηφόρα από την έδρα των αδιάφορων βαθμολογικά Αλβανών. Επιλογή το διπλό της Ισλανδίας, σε απόδοση 2.40. 

Ανταγωνιστικοί οι Πολωνοί

Στις 16:00, στη Σανγκάη διεξάγεται ο δεύτερος προημιτελικός του Μουντομπάσκετ ανάμεσα στην Ισπανία και την Πολωνία.

Οι Ισπανοί πέτυχαν μεγάλη νίκη την Κυριακή επί των Σέρβων με 81-69, παρέμειναν αήττητοι και πήραν το βατό μονοπάτι για τον τελικό της διοργάνωσης. Σπουδαία εμφάνιση συνολικά από τους Ίβηρες, που έπαιξαν τρομερή άμυνα, πρωταγωνιστής της νίκης ο Ρούμπιο, κρυφό χαρτί ο Κλαβέρ.

Οι Πολωνοί έχουν κάνει την υπέρβαση με την πρόκρισή τους στην 8αδα. Εκμεταλλεύτηκαν τον εύκολο όμιλο της πρώτης φάσης, έκαναν το 3/3 και στη συνέχεια επικράτησαν των Ρώσων στο ματς – κλειδί για την πρόκριση στα προημιτελικά. Την Κυριακή όμως φάνηκε το ταβάνι τους, όταν ηττήθηκαν με 65-91 από τους Αργεντίνους.

Η Ισπανία είναι φυσικά το αδιαφιλονίκητο φαβορί της αναμέτρησης και ένας αποκλεισμός τους σήμερα θα αποτελέσει έκπληξη μεγατόνων! Ωστόσο, η Πολωνία έχει παρουσιάσει ένα αξιόμαχο σύνολο και μπορεί να μείνει κοντά (σχετικά) στο σκόρ και ο Σκαριόλο πιθανότατα θα δώσει ανάσες στους παίκτες του και θα ρίξει ρυθμό αν στο τέλος η ομάδα του έχει ξεκάθαρο προβάδισμα. Επιλογή το χάντικαπ +16.5 για τους Πολωνούς, σε απόδοση 1.88. 

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας. Μπορείτε, παράλληλα, να επισκεφθείτε το κανάλι μας στο Youtube και να βρείτε τις εκπομπές μας για το ελληνικό και διεθνές ποδόσφαιρο, αλλά και για όλα τα μεγάλα αθλητικά γεγονότα σε παγκόσμιο επίπεδο.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...