ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: “Ποντάρει” πολλά σε αυτούς ο Δώνης – Υποψήφιοι για ενδεκάδα με Άρη

Οι δύο ποδοσφαιριστές οι οποίοι διεκδικούν θέση στην αρχική ενδεκάδα του τριφυλλιού στο ματς με τον Άρη και έχουν τη δυνατότητα να αλλάξουν προς το καλύτερο την εικόνα της ομάδας.

Παναθηναϊκός:

Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε άσχημα στη φετινή Super League, μαζεύοντας μόλις έναν βαθμό από τους διαθέσιμους έξι στις πρώτες δύο αγωνιστικές, κόντρα σε Λαμία και ΟΦΗ. Οι “πράσινοι” παρουσίασαν προβληματική εικόνα στον αγωνιστικό χώρο, τόσο στο αμυντικό όσο και στο δημιουργικό κομμάτι.

Η προσωρινή διακοπή του πρωταθλήματος λόγω εθνικών ομάδων αποτέλεσε μίας πρώτης τάξεως ευκαιρία στο να ανεβάσουν το επίπεδο ετοιμότητάς τους, μέσω των προπονήσεων, δύο ποδοσφαιριστές στους οποίους ο Γιώργος Δώνης “ποντάρει” αρκετά, ώστε να επέλθει σημαντική βελτίωση στον ανασταλτικό και τον δημιουργικό τομέα.

Ο λόγος για τον Μπαρτ Σένκεφελντ, (ο οποίος αγωνίστηκε για ένα ημίχρονο στο φιλικό με τον Απόλλωνα Σμύρνης στο Κορωπί και έδειξε ότι βρίσκεται σε καλή κατάσταση) και τον Γιάννη Μπουζούκη που έπαιξε για ένα ημίχρονο κόντρα στον ΟΦΗ και δείχνει πως όσο περνούν οι ημέρες φτάνει όλο και πιο κοντά στα επιθυμητά επίπεδα φυσικής κατάστασης.

EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα!
EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα! 82.814 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η καλή εικόνα του Σένκεφελντ σε συνδυασμό με την άνοδο του Μπουζούκη θέτουν τους δύο ποδοσφαιριστές ως υποψήφιους… ενδεκαδάτους στο ματς της Κυριακής με τον Άρη στο “Κλεάνθης Βικελίδης”.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...