Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε άσχημα στη φετινή Super League, μαζεύοντας μόλις έναν βαθμό από τους διαθέσιμους έξι στις πρώτες δύο αγωνιστικές, κόντρα σε Λαμία και ΟΦΗ. Οι «πράσινοι» παρουσίασαν προβληματική εικόνα στον αγωνιστικό χώρο, τόσο στο αμυντικό όσο και στο δημιουργικό κομμάτι.

Η προσωρινή διακοπή του πρωταθλήματος λόγω εθνικών ομάδων αποτέλεσε μίας πρώτης τάξεως ευκαιρία στο να ανεβάσουν το επίπεδο ετοιμότητάς τους, μέσω των προπονήσεων, δύο ποδοσφαιριστές στους οποίους ο Γιώργος Δώνης «ποντάρει» αρκετά, ώστε να επέλθει σημαντική βελτίωση στον ανασταλτικό και τον δημιουργικό τομέα.

Ο λόγος για τον Μπαρτ Σένκεφελντ, (ο οποίος αγωνίστηκε για ένα ημίχρονο στο φιλικό με τον Απόλλωνα Σμύρνης στο Κορωπί και έδειξε ότι βρίσκεται σε καλή κατάσταση) και τον Γιάννη Μπουζούκη που έπαιξε για ένα ημίχρονο κόντρα στον ΟΦΗ και δείχνει πως όσο περνούν οι ημέρες φτάνει όλο και πιο κοντά στα επιθυμητά επίπεδα φυσικής κατάστασης.

Η καλή εικόνα του Σένκεφελντ σε συνδυασμό με την άνοδο του Μπουζούκη θέτουν τους δύο ποδοσφαιριστές ως υποψήφιους… ενδεκαδάτους στο ματς της Κυριακής με τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

➡️ Γράψε το σχόλιο σου