ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Σενάρια για επιστροφή στη Λεωφόρο – Τι ισχύει

Ο αγωνιστικός χώρος στο ΟΑΚΑ βρίσκεται σε κακή κατάσταση και ως εκ τούτου ακούστηκαν σενάρια για επιστροφή στη Λεωφόρο. Ποια τα δεδομένα.

Παναθηναϊκός: Σενάρια για επιστροφή στη Λεωφόρο - Τι ισχύει

Στον Παναθηναϊκό επικρατεί προβληματισμός για την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου στο ΟΑΚΑ, με τον Γιώργο Δώνη να έχει θίξει και στις τοποθετήσεις του το εν λόγω θέμα. Οι “πράσινοι” βρίσκονται σε επαφές με την “συγκάτοικό” τους στο ΟΑΚΑ, την ΑΕΚ, προκειμένου να βρεθεί μια λύση.

Η κατάσταση που επικρατεί επανέφερε, ως σενάριο, την πιθανότητα προσωρινής επιστροφής στη Λεωφόρο, κάτι το οποίο είναι αδύνατον να συμβεί. Σύμφωνα με την “Πράσινη”, το “Απόστολος Νικολαΐδης” δεν είναι σε θέση να φιλοξενήσει έστω ένα ματς του Παναθηναϊκού, καθώς ο χλοοτάπητας είναι σε τραγική κατάσταση (λόγω αχρησίας), ενώ θα χρειαστεί ένα ποσό της τάξης των 500.000 ευρώ ώστε να γίνουν οι απαραίτητες εργασίες για να επιστρέψει το τριφύλλι στη φυσική του έδρα.

Τα χρήματα αυτά δεν μπορούν να διατεθούν από τους “πράσινους”, οπότε η πιθανότητα προσωρινής επιστροφής στη Λεωφόρο, μέχρι να λυθεί το θέμα του ΟΑΚΑ, θα παραμείνει στη “σφαίρα” των σεναρίων.

Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid)
Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid) 7.282 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.