ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Φουντώνουν οι φήμες για Χατζηγιοβάνη

Τι συμβαίνει με την περίπτωση του Τάσου Χατζηγιοβάνη και ποιο το μέλλον του στον Παναθηναϊκό.

Φουντώνουν οι φήμες για Χατζηγιοβάνη

Τι συμβαίνει με την περίπτωση του Τάσου Χατζηγιοβάνη και ποιο το μέλλον του στον Παναθηναϊκό.

Ο Τάσος Χατζηγιοβάνης είναι ένα πρόσωπο, του οποίου το όνομα βρίσκεται στην επικαιρότητα όλο το καλοκαίρι. Ο νεαρός άσος δεν έχει δεχθεί την πρόταση ανανέωσης που του έχει γίνει εδώ και καιρό, ελπίζοντας να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του, που δεν είναι άλλο από το να βρει ομάδα στο εξωτερικό.

Πρόταση, όμως, δεν έφτασε ποτέ στα γραφεία της πράσινης ΠΑΕ, όπως δήλωσε και πρόσφατα ο Νίκος Νταμπίζας. Μπορεί να υπήρξε φιλολογικό ενδιαφέρον για τον παίκτη από Βέλγιο και Ολλανδία, αλλά μέχρι εκεί. Επίσημη πρόταση στο «τριφύλλι» για τον ποδοσφαιριστή δεν ήρθε ποτέ, τη στιγμή που οι «πράσινοι» κοστολογούν τον νεαρό άσο περίπου στο 1,5  εκατ. ευρώ.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 71.054 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Το ερώτημα είναι τι θα συμβεί τώρα…

Θυμίζουμε ότι αν ο Χατζηγιοβάνης δεν ανανεώσει το συμβόλαιό του με το τριφύλλι, τότε θα έχει το δικαίωμα από την 1η Ιανουαρίου να κλείσει σε όποια ομάδα θέλει ως ελεύθερος, κάτι που σημαίνει ότι ο Παναθηναϊκός δε θα έχει το παραμικρό όφελος.

Τις τελευταίες μέρες, πάντως, οι φήμες έχουν φουντώσει. Συμφωνα με αυτές αναμένονται εξελίξεις επί του θέματος και δεν αποκλείεται μια νέα επαφη ανάμεσα σε παίκτη και Παναθηναϊκό με σκοπό τη θετική έκβαση της υπόθεσης και τις υπογράφες σε νέο συμβόλαιο. Οι επόμενες μέρες θα δείξουν τι μέλλει γενέσθαι…

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...