ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Βόβορας: «Μέσα από τα φιλικά βλέπουμε τα λάθη μας και βελτιωνόμαστε»

Ο άμεσος συνεργάτης του Αργυρή Πεδουλάκη, Γιώργος Βόβορας, στάθηκε στο γεγονός ότι οι πράσινοι σ’ αυτό το κομμάτι της προετοιμασίας έχουν στόχο να γίνουν ομάδα.

Βόβορας: «Μέσα από τα φιλικά βλέπουμε τα λάθη μας και βελτιωνόμαστε»

Ο Γιώργος Βόβορας μετά το τέλος της αναμέτρησης με το Περιστέρι μίλησε για την πορεία της πράσινης προετοιμασίας.

Αναλυτικα όσα είπε :

«Παιχνίδι με παιχνίδι βλέπουμε και αξιολογούμε καταστάσεις που δουλεύουμε τις τελευταίες ημέρες στις προπονήσεις και σίγουρα μέσα από την εικόνα θα διορθώσουμε τα λάθη μας που είναι φυσιολογικό να γίνουν σε αυτή την περίοδο. Όσο ανεβαίνει το επίπεδο των φιλικών, έχουμε το Σάββατο ένα παιχνίδι με την Ούνικς που είναι μια ομάδα επιπέδου Εuroleague, θα δούμε διαφορετικές καταστάσεις και τον βαθμό βελτίωσης σε κάποιες καταστάσεις που κάνουμε λάθη αλλά είναι λογικό γι’ αυτή την περίοδο.

Στο πρώτο κομμάτι της προετοιμασίας το πιο σημαντικό είναι να μπουν οι βασικές αρχές της ομάδα, να γίνουμε ομάδα. Να θέλει ο καθένας να παίξει για τον συμπαίκτη του και στο επιθετικό και στο αμυντικό κομμάτι. Σ’ αυτά τα στοιχεία έχουμε κάνει πάρα πολύ καλή δουλειά και τώρα μέσα από τα φιλικά θα μπορέσουμε να αξιολογούμε κάποιες καταστάσεις και να βελτιωνόμαστε. Είμαστε πάρα πολύ ευχαριστημένοι η ομάδα δείχνει ότι έχει πολύ ταλέντο και στο ανοικτό παιχνίδι, να τρέξει στο τρανζίσιον που θα είναι η δύναμη της και τη νέα σεζόν. Πρέπει να βελτιωθούμε και σε κάποια κομμάτια στο διάβασμα του παιχνιδιού. Είμαστε στη σωστή κατεύθυνση και συνεχίζουμε».

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 45.607 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...