ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Μπήκε στις προπονήσεις ο Μπεκ

Ο Ούφε Μπεκ ξεπέρασε το πρόβλημα στους προσαγωγούς και μπήκε σήμερα σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων.

Μπήκε στις προπονήσεις ο Μπεκ

Οι πράσινοι συνέχισαν σήμερα την προετοιμασία τους ενόψει της ιδιαίτερα κρίσιμης αναμέτρησης με τον Άρη εκτός έδρας.

Στη σημερινή προπόνηση συμμετείχαν όλοι, πλην του Κουρμπέλη, ο οποίος συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα. Θυμίζουμε, βέβαια, ότι ο αρχηγός της ομάδας δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στο παιχνίδι του «Κλεάνθης Βικελίδης», λόγω της κόκκινης που δέχθηκε στο ματς με τον ΟΦΗ.

Στα θετικά της σημερινής προπόνησης είναι η επιστροφή του Ούφε Μπεκ, ο οποίος ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στον προσαγωγό και προπονήθηκε σε φουλ ρυθμούς.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 27.338 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.