ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Φάουστο για Παναθηναϊκό

Ο Ισπανός πρώην αμυντικός χαφ της Εξτρεμαδούρα, Φάουστο, είναι μια από τις περιπτώσεις που απασχολούν τον Παναθηναϊκό.

Φάουστο για Παναθηναϊκό

Ο Ισπανός πρώην αμυντικός χαφ της Εξτρεμαδούρα, Φάουστο, είναι μια από τις περιπτώσεις που απασχολούν τον Παναθηναϊκό.

Πρόκειται για 29χρονο αμυντικό χαφ, ο οποίος έχει μείνει ελεύθερος από την Εξτρεμαδούρα. Έχει ύψος 1, 83 και τη σεζόν που πέρασε έκανε 30 συμμετοχές και σκόραρε δυο φορές με την πρώην του ομάδα, στην οποία πήγε το 2018 από την Κάντιθ.

Ο Φαούστο ξεκίνησε στις ακαδημίες της Βαλένθια και έχει παίξει, επίσης, σε Οσασούνα, Αλκοκόρν, Μπέτις και Μελίλα. Μετράει συνολικά 20 συμμετοχές στην Λα Λίγκα και 98 στην Λα Λιγκα 2.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 18.241 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Κάποια σενάρια των τελευταίων ωρών που κυκλοφόρησαν  από τη σελιδα sport24.gr λένε ότι ο παίκτης βρίσκεται στην Αθήνα, αλλά ακόμη κάτι τέτοιο δεν επιβεβαιώνεται. Όπως και να χει, ο Φάουστο είναι ένας από τους δυο παίκτες που βρίσκονται στη λίστα Νταμπίζα για τη θέση του αμυντικού μέσου και αναμένονται εξελίξεις.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.